Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lotta Lepistön kisa päättyi keskeytykseen Tour of Californiassa

Lotta Lepistön kisa päättyi keskeytykseen Tour of Californiassa

 

Trek-Segafredon Lotta Lepistön kisa päättyi keskeytykseen Naisten World Touriin kuuluvan Tour of Californian avausetapilla viime yönä Suomen aikaa. Vatsavaivoista kärsinyt Lepistö tunsi olonsa voimattomaksi ja matkanteko oli tuskallista.

”Harmittaa aivan vietävästi, kun pari päivää on ollut tosi hyvä olo ja nyt sitten tällainen päivä”, pettynyt Lepistö kommentoi kisan jälkeen.

Tour of Californian ensimmäisen etapin voitti Boels-Dolmansin hollantilainen Anna van Der Breggen. Lepistön joukkueen äitiyslomalta paluuta tekevä Elisabeth Deignan oli etapin kahdeksas.

Suomalaisittain Kaliforniassa riittää edelleen seurattavaa Lepistön keskeytyksestä huolimatta, sillä miesten Tour of Californiassa Lepistön puoliso, Team Novo Nordiskin Joonas Henttala jatkaa edelleen kisaa, kun sen seitsemästä etapista on jäljellä kaksi viimeistä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Lotta Lepistö

Tiedot