Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti-Liukkosen ja Parkkisen MM-jatkopaikka edelleen omissa käsissä

Lahti-Liukkosen ja Parkkisen MM-jatkopaikka edelleen omissa käsissä

Kokenut brasilialaispari Barbara Seixas De Freitas / Fernanda Alves oli odotetun vahva vastus Taru Lahti-Liukkoselle ja Anniina Parkkiselle Hampurissa pelattavissa beach volleyn MM-kisoissa.

Tiistaiaamuna pelatussa alkulohkon päätöspelissä nelinkertaiset arvokisamitalistit olivat suomalaisia etevämpiä erin 2-0 (21-15, 21-17) ja rymistelivät näin lohkovoittoon. Lahti-Liukkonen ja Parkkinen roikkuivat mukavasti vastustajan kyydissä erien puoliväliin saakka, mutta erien loput olivat brasilialaisten heiniä.

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen sijoittuvat yhdellä voitolla (Meksiko) ja kahdella tappiolla (Slovakia ja Brasilia) lohkokolmosten välisessä vertailussa sijoille 5-12 ja pelaavat näin jatkopaikasta vielä tiistain lucky loser -kierroksella. Iltapelin vastustaja selviää, kun muut alkulohkot on pelattu loppuun.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle