Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen nauttivat Gstaadin upeasta ympäristöstä

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen nauttivat Gstaadin upeasta ympäristöstä

Beach volleyn FIVB:n maailman kiertue eli World Tor jatkuu tällä viikolla Sveitsissä pelattavalla viiden tähden turnauksella.

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen hakevat vaisusti sujuneiden MM-kisojen jälkeen Gstaadista hyvää sijoitusta.

- Olemme keränneet viikon voimia ja päässeet valmistautumaan normaalisti Gstaadin turnaukseen. Saimme viime viikolla todella paljon tukea ja viestejä, joista olemme todella kiitollisia. Mahtava huomata, että myös tappion hetkellä seuraajat ovat timanttia, Lahti-Liukkonen kiittelee.

Gstaadin jälkeen on loppukesän ohjelmassa vielä useita olympiapaikan kannalta tärkeitä turnauksia, mutta liian pitkälle ajatuksia ei kannata viedä.

- Nyt keskitytään tähän hetkeen ja ennen kaikkea nautitaan, kun päästään pelaamaan huipputason turnauksessa täällä kauniissa Gstaadissa, Lahti-Liukkonen sanoo.

Ennen karsintoja 11:nneksi turnauksessa sijoitettu suomalaispari aloittaa pelinsä keskiviikkona suoraan 32 joukkueen pääsarjasta. Tuoreella FIVB:n rankinglistalla Lahti-Liukkonen ja Parkkinen ovat sijalla 22. Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen (ranking 34) eivät ole mukana Sveitsissä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot