Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

EM-ykköset Lahti-Liukkosta ja Parkkista vahvempia Gstaadissa

EM-ykköset Lahti-Liukkosta ja Parkkista vahvempia Gstaadissa

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen avasivat tappiolla Sveitsin Gstaadissa pelattavan beach volleyn FIVB:n World Tourin viiden tähden turnauksen.

Alkulohkon välieräpelissä hallitsevat Euroopan mestarit Sanne Keizer / Madelein Meppelink olivat suomalaisia erin 2-0 (21-19, 21-17) vahvempia.

- Nyt kyllä koetellaan. Hollanti ei ollut tänään parhaimmillaan, mutta emme pystyneet käyttämään tilaisuutta hyväksi, päävalmentaja Kai Liukkonen harmitteli.

Hollantilaiskaksikko oli Lahti-Liukkosta ja Parkkista varmempi etenkin erien loppujen hyökkäyspelissä.

- Breikkejä tulee hyvin, mutta oman sideoutin taso on tällä hetkellä liian heikko erä- tai otteluvoittoihin näin kovatasoisissa turnauksissa. Erien lopussa toivoisin rohkeampaa peliä, päävalmentaja totesi.

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen pelaavat torstaina pääsystä jatkoon brasilialaisduoa Talita Da Rocha Antunes / Taiana Lima vastaan. Ottelun voittaja etenee turnauksessa 24 parhaan joukkoon.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot