Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sauli Sinkkonen lentopalloilemaan Romaniaan

Sauli Sinkkonen lentopalloilemaan Romaniaan

Miesten lentopallomaajoukkueen kapteeninakin toiminut keskipelaaja Sauli Sinkkonen pelaa tulevalla kaudella Romaniassa. 29-vuotiaan Sinkkosen uusi seura on CS Volei Municipal Zalau.

Zalau oli viime kaudella Romanian liigassa hopealla Arcada Galatin jälkeen. Joukkue on mukana myös Challenge Cupissa kohdaten sen avauskierroksella tanskalaisen Gentoften.

Zalau on kiinnittänyt joukkueeseen romanialaispelaajien ja Sinkkosen lisäksi pelaajia Unkarista (David Szabo), Serbiasta (Goran Skundric) ja Brasiliasta (Rogerio Mineiro, Leonardo Dal Bosco).

Ennen alkuviikon Hollanti-otteluita 108 maaottelua urallaan pelannut Sinkkonen pelasi viime kaudella kotimaista Mestaruusliigaa Akaa-Volleyn paidassa. Aiemmin Sinkkonen on pelannut myös Belgiassa ja Ranskassa.

- Mukavaa, että sain tänä vuonna pistettyä nimen sopimukseen jo ennen arvokisoja. Hyvät keskipelaajien paikat on olleet melko tiukassa viime vuosina, joten innoissaan lähdetään kokemaan taas uutta uralla. Valintaan vaikutti vahvasti se, että nyt pitäisi olla roolia tarjolla mestaruudesta tappelevassa joukkueessa, Sinkkonen kertoo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle