Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen ja Ahtiainen avasivat beach volleyn EM-kisat voitolla

Lehtonen ja Ahtiainen avasivat beach volleyn EM-kisat voitolla

Suomalaisparien avauspäivän saldoksi Moskovassa muodostui yksi voitto ja yksi tappio.

Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen avasivat Moskovassa pelattavat beach volleyn EM-kisat komealla voitolla. Suomalaisparin kovan loppukesän vireen saivat kokea espanjalaiset Paula Soria / María Carro - eränumerot Lehtoselle ja Ahtiaiselle 2-0 (21-14, 21-18).

- Hyvällä syötöllä saatiin luotua painetta vastustajalle. Myös oma puolustus ja torjunta toimivat hyvin, Ahtiainen summasi tyytyväisenä.

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen puolestaan hävisivät hieman yllättäen avauspelinsä villillä kortilla kisoihin päässeelle venäläisparille Anastasiia Frolova / Aleksandra Ganenko erin 1-2 (11-21, 21-13, 6-15).

- Oman pelin löytymisen kanssa on tällä hetkellä haastetta. Jotenkin emme saa parastamme irti, Lahti-Liukkonen totesi.

EM-kisat jatkuvat suomalaisten osalta keskiviikkona, kun Lehtonen ja Ahtiainen kohtaavat saksalaiskaksikon Sandra Ittlinger / Chantal Laboureur. Lahti-Liukkosen ja Parkkisen vastustaja alkulohkon toisessa ottelussa on niin ikään saksalaispari Laura Ludwig / Margareta Kozuch.

EM-lopputurnauksessa 32 paria on jaettu kahdeksaan alkulohkoon, joista kolme parasta paria etenee 24 parhaan joukkoon, lohkovoittajat suoraan kaavion toiselle kierrokselle. Alkulohkot pelataan tiistaista torstaihin, jatkopelit perjantaina. Naisten välierät ja mitaliottelut ovat ohjelmassa lauantaina.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle