Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salon Power Cup siirtyy kesäkuulle 2021

Salon Power Cup siirtyy kesäkuulle 2021

Vuoden 2020 lentopallon Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Lasten ja nuorten suurturnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä tämänpäiväisessä kokouksessaan. Samalla vuoden 2021 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

- Päätös Power Cupin siirtämisestä vuodelle 2021 tehtiin raskain mielin. Jokavuotinen turnaus on ollut aina lentopallokesän ehdoton huipennus. Luonnollisesti tämä harmittaa paljon niin kaikkien järjestävien tahojen kuin myös koko lajin kannalta, sillä turnauksen valmisteluihin on jo käytetty valtavasti aikaa ja energiaa. Tällä hetkellä koronavirusepidemian etenemistä ei kuitenkaan pystytä ennustamaan ja tapahtuman siirtäminen lyhyellä varoajalla uuteen ajankohtaan tulevana kesänä olisi ollut mahdotonta turnauksen suuren koon vuoksi. Ensimmäisenä tulee kuitenkin niin lentopalloihmisten kuin kaikkien muidenkin suomalaisten terveys, niitä emme halua vaarantaa miltään osin, toteaa Lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi.

Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna kääntää katseensa tulevaan:
- Salon kaupunki on ollut innolla mukana järjestelyissä yhdessä järjestävän seuran, Salon Viestin kanssa. On harmittavaa, että turnaus siirtyy nyt eteenpäin, mutta vallitsevissa olosuhteissa tämä on järkevä päätös. Toivotaan, että nyt tämän kevään ja kesän aikana epidemia saadaan kuriin ja päästään myös liikunnan ja urheilun kannalta normaaliin olotilaan. Kesäkuussa 2021 sitten Salossa järjestämme yhdessä hienon ja ikimuistoisen tapahtuman koko suomalaiselle lentopallolle!

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle