Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erno Räisänen palaa Joensuusta Hokki-paitaan

Erno Räisänen palaa Joensuusta Hokki-paitaan

Kajaanin Hokki saa riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun Rantasalmen toiseksi kovin kiekkoilija Erno Räisänen tekee paluun Hokkiin. Sopimus on yksivuotinen. Hokilla on sopimukset 2 maalivahdin, 7 puolustajan ja 13 hyökkääjän kanssa.

Hyökkääjä Erno Räisänen, 22, pelasi viime vuonna Jokipojissa 48 ottelua tehoin 11+13=24.

Kajaani on Räisäselle tuttu paikka, sillä hän pelasi Hokissa yhtäjaksoisesti B-junioreista aina edustusjoukkueeseen saakka kausina 2013–2019. Alun perin Räisänen on lähtöisin Rantasalmelta.

– Hienoa saada oma kasvatti takaisin. Erno pelasi hyvän debyyttikauden Jokipojissa ja nyt odotukset ovat, että hän pystyy nousemaan entistä isompiin saappaisiin Mestiksessä, Hokin päävalmentaja Niko Eronen näkee.

Hokki-luotsi näkee joukkueen saavan riveihinsä jokapaikanhöylän. Räisänen pelasi viime kaudella Jokipoikien hyökkääjistä toiseksi eniten alivoimaa.

– Erno on työteliäs kahden suunnan hyökkääjä. Häntä voi peluuttaa niin keskellä kuin laidassa, sekä yli- ja alivoimalla.

”HYVÄ LÄHTEÄ VIEMÄÄN HOKKIA SARJATAULUKOSSA SINNE, MINNE SE KUULUU”

Kaudella 2018–2019 Räisänen teki Suomi-sarjassa 38 otteluun tehot 17+23=40. Hän oli runkosarjassa Hokin 7. tehokkain pelaaja, mutta keväällä hänen roolinsa korostui: pudotuspeleissä hän oli kolmanneksi ja Mestis-karsinnoissa toiseksi tehokkain pelimies.

– Mahtava palata kotiin. Joukkue näyttää siltä, että sillä on hyvä lähteä viemään Hokkia sarjataulukossa sinne, minne se kuuluu, Räisänen sanoo viitaten Mestiksen kärkitaistoa.

– Vesi kielellä sitä odottaa, että päästään joukkueen kanssa kokoontumaan yhteen ja harjoittelemaan tulevaa kautta varten. Toivotaan, että syksyllä päästään aloittamaan aikataulussa.

Räisänen pelaa Hokissa numerolla 22.

Lähde: hokki.fi


Takaisin edelliselle sivulle