Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raiders sopimukseen Elias Lahdensuun kanssa

Raiders sopimukseen Elias Lahdensuun kanssa


Raiders Basket on solminut sopimuksen viime kaudella Korisliigassakin pelanneen Elias Lahdensuun kanssa. 193cm Lahdensuu muistetaan 1 divisioona A:ssa parhaiten toissakaudelta kun monipuolinen pelaaja pokkasi Porvoon Tarmon riveissä Eurobasket.com All-Finnish M1DA Kunniamaininnan 2019.

“Elias tuo nuoreen joukkueeseen ennen kaikkea kokemusta, fyysisyyttä puolustukseen ja monipuolisuutta hyökkäykseen. Olemme iloisia, että saimme Eliaksen tasoisen pelimiehen joukkueeseen”, päävalmentaja Tomi Moberg kommentoi.

Viime kaudella Korihait-paidassa Liigaa pelanneen Lahdensuun tavoitteena on jatkaa kehittymistä pelaajana ja auttaa joukkue mahdollisimman pitkälle.

“Lähden tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä. Tavoitteena on pelata monipuolisesti sekä tuoda joukkueeseen kokemusta, johtajuutta ja voittamisen kulttuuria. Liigassa pääsi kehittymään kovaa vastusta vastaan treenatessa ja pelatessa”, Lahdensuu kertoo.

Lähde: raiders.fi


Takaisin edelliselle sivulle