Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hurrikaani ei lähde Mestarien liigaan - Valepa suomalaisedustajana miehissä

Hurrikaani ei lähde Mestarien liigaan - Valepa suomalaisedustajana miehissä

Lentopalloliiton hallitus vahvisti perjantaina Valepa Sastamala Tampereen suomalaiseksi miesjoukkueeksi Mestarien liigaan. Paikka tuli avoimeksi, kun Hurrikaani-Loimaa ilmoitti, että se ei lähde tässä tilanteessa mukaan kilpailuun koronaviruspandemian vuoksi.

Euroopan Lentopalloliitto CEV on suunnitellut Mestarien liigan pelaamista lähtökohtaisesti totutulla formaatilla, ottaen kuitenkin huomioon pandemian aiheuttamat haasteet sekä mahdolliset muutokset ottelutapahtumien järjestämiseen eri maiden pandemiatilanteiden mukaan.

Suomesta Valepan lisäksi Eurocupeihin miehissä osallistuu Kokkolan Tiikerit, joka on ilmoittautunut Challenge Cupiin. Naisissa Mestarien liigassa pelaa LP Viesti, CEV Cupissa Pölkky Kuusamo sekä LP Vampula ja Challenge Cupissa Hämeenlinnan Lentopallokerho.

Eurocupien arvonnat suoritetaan elokuun jälkipuoliskolla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle