Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alexandros Spyridonidis Biisoneiden takakentälle

Alexandros Spyridonidis Biisoneiden takakentälle

Koripallon miesten 1. divisioona A:n kauteen kovaa vauhtia valmistautuva LoKoKo Bisons sekä kreikkalainen Alexandros Spyridonidis ovat solmineet 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen, liigaoptiolla. 25-vuotias, 190-senttinen takamies saapuu Loimaalle Itävallasta, jossa miehen kausi jäi kesken joukkueensa hankittua loukkaantumisten vuoksi ulkomaalaispelaajia muille pelipaikoille.

Spyridonidis tunnetaan erinomaisena pick&roll-pelaajana, joka on Bisonsin uuden päävalmentajan, Darko Mihajlovicin mieleen. Mihajlovic kehuu uutta hankintaa erinomaiseksi pallonkäsittelijäksi, sekä todelliseksi joukkuepelaajaksi, joka löytää vapaana olevan joukkuekaverin helposti. ”Alexandros on erinomainen joukkuepelaaja, ja kun sanon joukkuepelaaja, tarkoitan sitä. Hän laittaa aina joukkueen itsensä edelle, ja rakastan tätä piirrettä hänessä. Sain hänestä erinomaiset suositukset Itävallasta, joten tarjouksen tekeminen oli helppo päätös. Onneksi saimme hänet”, Mihajlovic kommentoi uutta sopimusta tuoreeltaan.

Kreikan juniorimaajoukkueet läpi tahkonnut takamies on tähän mennessä urallaan pelannut useita vuosia Kreikan pääsarjassa, sekä viimeisimpänä Itävallan pääsarjassa. Kreikan pääsarjassa minuutit jäivät vähiin, vaikka mies väläyttelikin osaamistaan mm. Olympiacosia vastaan tehden molemmissa joukkueiden välisissä otteluissa 12 pistettä viime kaudella.

”Olen todella innoissani mahdollisuudesta pelata Bisonsissa, ja ainoa tavoitteeni on olla osana joukkueen paluuta Korisliigaan. Pelin ohjaaminen, pallon jakaminen ja korinteko ovat vahvoja osa-alueitani, ja uskon, että näillä osa-alueilla tulen loistamaan eniten”, Spyridonidis kommentoi siirtoaan Saviseudulle.

Vielä ei ole varmaa, milloin mies saapuu Suomeen, mutta toiveena olisi, että hän on käytettävissä Bisonsin avatessa 1. divisioona A:n mestaruusjahtinsa 17.10. vierasottelussa Jyväskylä Basketball Academyä vastaan.

Korikonkarien oma kasvatti Leutrim Ebiballari täydentää miehistön

Bisonsin rinkiin ensi kaudella lukeutuu myös viime vuodet Saksan sarjoja pelannut, LoKoKo:n oma kasvatti Leutrim Ebiballari. ”Lele” on 21-vuotias nuori mies, joka suorittaa tällä hetkellä varusmiespalvelusta Porin Prikaatissa, Säkylässä. Ebiballari tiedetään kovaksi heittäjäksi ja hän tuo kaivattua leveyttä harjoitusrosteriin sekä peleihin mahdollisten loukkaantumisten ja muiden poissaolojen varalle.

Näin ollen Biisonirosteri on valmis. Kauteen lähdetään seuraavalla miehityksellä, Elmeri Aulasuo, Eemeli Hollo, Saku Repo, Lele Ebiballari, Samuel Valtonen, Rasmus Marttinen, Juho-Matti Henttonen, Matt Gibson, Aku Haikonen, Vesa Heinonen, Jalen Canty ja Alexandros Spyridonidis. Vielä juniori-ikäiset Oliver Kanden ja Aaro Taatila täydentävät harjoitusringin.

Lähde: bisons.fi


Takaisin edelliselle sivulle