Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Freddie McSwain Jr. Bisonsin puuttuva palanen

Freddie McSwain Jr. Bisonsin puuttuva palanen

Miesten 1. divisioona A:n lähestyessä kauden huipennusta, playoff-kevättä, on Loimaan koripalloilun lippulaiva Lokoko Bisons tehnyt tältä erää viimeisen pelaajasopimuksensa. Yhdysvaltalainen Freddie McSwain Jr. saapunee Loimaalle ensi viikon aikana ja pelivalmiina hän on viimeistään seuraavassa kotipelissä parin viikon kuluttua.

McSwain, 26, on 198cm pitkä ja painoa mieheltä löytyy n. 100kg verran. Laiturin tontilla viihtyvä McSwain on erittäin atleettinen pelaaja, mutta myös kolmen pisteen heitot onnistuvat kohtuullisella prosentilla.

Viime kausi vierähti Brasilian pääsarjassa, jossa mies kirjautti tilastoikseen noin viisi pistettä ja neljä levypalloa ottelua kohden, pelatessaan keskimäärin 13 minuuttia ottelua kohden.Kahden pisteen yritykset upposivat noin 45%, kolmen pisteen heitot noin 39% ja vapaaheitot noin 70% tarkkuudella. Kauden päätteeksi McSwain sai juhlia Brasilian mestaruutta Botafogon kanssa. Mieheltä löytyy myös Kanadan pääsarjan mestaruus eli voittajatyypistä on kyse.

Tavoitimme McSwainin kommentoimaan sopimusta tuoreeltaan. Mies oli kaikin puolin innoissaan sopimuksesta ja valmis pelaamaan. ”Coach Mihajlovic on tehnyt erinomaista työtä joukkueen kanssa, josta 8-1 rekordi ja hienot otteet kertovat kaiken olennaisen. Näkisin, että sovin joukkueeseen hyvin, sillä olen joukkuepelaaja ja haluan tehdä kentällä oikeita ratkaisuja.”

”Tykkään pelata korirenkaan yläpuolella sekä juosta paljon nopeita hyökkäyksiä. Pääsääntöisesti tavoitteenani on aina tehdä oikea valinta kentällä, ja uskon, että näin myös tapahtuu Bisonsissa. Yleisesti ottaen olen valmis uuteen haasteeseen ja odotan innolla sitä, että pääsen auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä.”

Bisonsin seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina, kun joukkue matkustaa vahvistuneen ToPo:n vieraaksi. Ottelu alkaa Munkkiniemen Yhteiskoululla kello 18.00.

Lähde: bisons.fi


Takaisin edelliselle sivulle