Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Elian Lehto 37:s supersuurpujottelussa Eurooppa Cupissa

Elian Lehto 37:s supersuurpujottelussa Eurooppa Cupissa

Elian Lehto sijoittui 37:nneksi Sveitsin Zinalin kolmannessa Super-G:n Eurooppa Cupin osakilpailussa. Lehto starttasi kilpailuun lähtönumerolta 72.  Ensimmäinen kilpailupäivä  jätti kuitenkin Suomen vauhtimiehelle hampaankoloon. Lehto jäi 2.08 sekuntia kärkiajasta Sveitsin Lars Roestille, 1:06.50. 
 
- Pikkasen ottaa päähän, kun ei pystynyt hoitamaan yläosuudella käännöksiä hyvin, ei osunut kuin kolme keppiä, siinä menetin liikaa aikaa. Loppuosaa kohden sain laskua paremmin rytmiin.  Pisteitä olisi ollut kyllä tarjolla, mutta huomenna taas uudestaan ja tästä on hyvä lähtee jatkamaan kun näkee, että vauhtia löytyy. Kyllä mahdollisuudet olisi olla TOP15 joukossa, kommentoi Lehto. 
Kilpailun voittoon isäntämaan Lars Roest ja toiselle sijalle joukkuetoveri Arnaud Boisset (+0.01). Kolmannelle sijalle Itävallan Stefan Rieser (+0.34) 

Kokonaisuudessaan osakilpailu oli Eurooppa Cupin seitsemäs osakilpailu ja kolmas Super-G:n osakilpailu. Zinalissa Eurooppa Cup jatkuu neljännellä Super-G:n osakilpailulla. Suomen Elian Lehto jälleen lähtöviiksellä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle