Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santeri Kiiveri 8:s ja 11:s syöksylaskun maailmancupin osakilpailuissa

Santeri Kiiveri 8:s ja 11:s syöksylaskun maailmancupin osakilpailuissa

Para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri ylsi kahdeksannelle ja 11. sijalle syöksylaskun ensimmäisessä ja toisessa maailmancupin osakilpailussa Itävallan Saalbachissa. Sääolosuhteista johtuen Saalbachissa kilpailtiin tänään kummatkin syöksylaskun osakilpailut. Lappeenrantalainen oli tyytyväinen päivän tuloksiin, vaikka harjoittelu vauhtilajien osalta on jäänyt vähälle viime aikoina.  

- Osa syynä vähäiseen vauhtilajien harjoitteluun juurtuu pitkälle sinne asti kuin sattui tämä pyörtyminen. Jouduttiin silloin laittamaan tietenkin kaikki suunnitelmat uusiksi ja nyt olemme keskittyneet pitkälle tekniikkalajeihin tähän asti ihan tarkoituksella. Toki ne ovat myös itselle enempi se oma juttu, joten ehkä siitäkin syystä painotamme enemmän niihin kuin vauhtiin. 

- Kokoajan tekeminen tuntuu paremmalta, ja toisessa kilpailussa pystyin parantamaan muutaman sijoituksen. Huomenna super-g:tä, jos lämmin sää antaa myöden. Odottavaisin mielin huomiseen, kun kyse on hieman teknisemmästä lajista kuin syöksy, summaa Kiiveri. 
Toisen syöksylaskun maailmancupin osakilpailuvoittoon Itävallan Markus Salcher, 1:11.71, toiselle sijalle Ranskan Arthur Bauchet 0.15 sekunnilla kärkiajasta ja kolmannelle sijalle Venäjän Aleksei Bugaev 1.12 sekunnilla kärjestä. Kiiveri jäi kärkiajasta +4.66 sekuntia. 

Huomenna Saalbachissa vuorossa kauden ensimmäinen maailmancupin osakilpailu supersuurpujottelussa (Super-G).

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle