Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riikka Honkanen 17:s ja Erika Pykäläinen 18:s Krvavecin Eurooppa Cupissa

Riikka Honkanen 17:s ja Erika Pykäläinen 18:s Krvavecin Eurooppa Cupissa

 

Sinivalkoistaväriä nähtiin niin Slovakian Krvavecissa kuin Italian Folgarian Eurooppa Cupin lähtöviiksillä kun osakilpailut jatkuivat niin naisten kuin miesten osalta suurpujottelun parissa. Pistetiliään kohensivat Riikka Honkanen,  Erika Pykäläinen ja Samu Torsti. 

Honkanen starttasi kilpailuun lähtönumerolta 36 suurpujotteli sijalle 17. 

- Hieman arastelin laskuissa, mutta kyllä tämäkin on jo steppi eteenpäin, kommentoi Honkanen.
Honkasen lisäksi Slovakiassa tositoimiin pääsi jo Kronplazin maailmancupissa paluun kisarinteille tehnyt Pykäläinen. Lähtönumerolta 56 startannut hyvinkääläinen kiritti komeasti sijalle 18 taipuen 0.06 sadasosasekunnilla Honkaselle. 

- Omalta osaltani kaiken kaikkiaan ihan hyvä päivä. Ensimmäisellä kierroksella isoista virheistä huolimatta taistelin itseni 30 parhaan joukkoon. Tokalla kierroksella pääsin puhtaalle baanalle ja laskeminen oli superkivaa, kommentoi Pykäläinen. 
Naisten sarjan voittoon Kroatian Zrinka Ljutic, 2:04.28. Toiselle sijalle Norjan Marte Monsen taipuen täpärästi +0.01 sadaosasekunnilla Ljuticille. Kolmannelle sijalle joukkutoveri Kaja Norbye (+0.36). Honkanen jäi kärkiajasta 1.71 sekuntia ja Pykälälinen 1.77.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Riikka Honkanen

Tiedot

Erika Pykäläinen

Tiedot