Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Benedek Oláh 32 parhaan joukkoon Sloveniassa

Benedek Oláh 32 parhaan joukkoon Sloveniassa

Benedek Oláh eteni 32 parhaan joukkoon Slovenian Otočecissa järjestettävässä pöytätenniksen WTT Feeder -kisassa. Pelit päättyivät kuitenkin pääkaavion toisen kierroksen 2-3 (11-2, 7-11, 10-12, 11-9, 11-13) -tappioon iranilaista Amir Hossein Hodaeita vastaan.

Oláhilla oli ottelupallo viidennen erän tilanteessa 10-9, mutta Hodaei nousi jatkopalloilla voittoon. Iranilaisen sijoitus maailmanlistalla 112:s, Oláhin 116:s. Suomalaisen kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Jura Morez TT:n riveissä Ranskan Pro A -liigan otteluilla.

Myös Alex Naumi selvitti kaksi karsintakierrosta Sloveniassa voitokkaasti, mutta pääkaavion ensimmäisellä kierroksella kazakstanilainen Kirill Gerassimenko (WR62) oli Naumia vahvempi suoraan kolmessa erässä. Marina Donnerin kaksinpeliurakka sekä suomalaistrion nelin- ja sekanelinpelit päättyivät karsintavaiheeseen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle