Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uudistuksia sivustolla

 
Uudistuksia sivustolla

UrheiluSuomi.comin sivuille on tehty tänään muutamia uudistuksia. Näkyvin muutos on pääuutislaatikon uusiminen.

Sivustolle tultaessa näkyy pääuutislaatikossa ensimmäisenä kolme tuoreinta uutista kyseiseltä paikkakunnalta. Oman paikkakunnan uutisten vierestä löytyy kätevästi uusimpia uutisia muilta paikkakunnilta.

Samaisen uutislaatikon välilehdiltä löytyy myös kaksi toimituksen esiin nostamaa pääjuttua. Lisäksi tuoreimmat tapahtumat tuloksineen ja raportteineen sekä paikkakunnan kolme uusinta kuvagalleriaa löytyvät jatkossa "ajankohtaista" -välilehdeltä.

Toinen uudistuksista on varsinaisen uutislaatikon alapuolelle sijoitettu UrheiluSuomi.com TV, johon on tuotu kunkin paikkakunnan osalta uusimmat videokoosteet ja ohjaus videoarkistoon.

Muut internetpalvelut

UrheiluSuomi.com -palvelu löytyy myös muista verkkopalveluista, kuten mm. Facebookista ja Twitteristä. Liittymällä UrheiluSuomi.comin Facebook-ryhmään pysyt ajan tasalla uudistuksista ja tuoreimmista uutisista.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle