Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veikkausliiga nimesi uusia Legendoja

 
Veikkausliiga nimesi uusia Legendoja

Kolme vuotta sitten Veikkausliiga lanseerasi yhdessä pääyhteistyökumppaninsa Veikkauksen kanssa Legenda-kunniakerhon. Veikkausliigan Legendat ovat pelaajia, valmentajia tai muita jalkapallovaikuttajia, jotka ovat olleet erityisen tärkeitä kannattajilleen ja koko jalkapalloyhteisölle. Nyt Veikkausliiga on nimennyt viisitoista uutta Legendaa, jotka palkitaan Veikkausliigan otteluissa kauden päätöskierroksilla.

Legendoilla ei ole järjestysnumeroa tai muuta sisäistä luokittelua, vaan jäsenet listataan aakkosjärjestyksessä. Ensimmäinen ryhmä Legendoja julkistettiin syksyllä 2007 ja siitä alkaen joukkoon on valittu vuosittain joukko uusia jäseniä. Mukaan valittavat Legendat ovat säännönmukaisesti päättäneet pelaajauransa ja viime vuonna joukkoon valittiin ensimmäisenä ei-pelaajataustaisena pitkän linjan erotuomari Mikko Vuorela. Tänä vuonna joukkoon on valittu myös neljä eri tavoin ansioitunutta valmentajaa sekä seurajohtajana FC Interin Stefan Håkans.

Veikkausliigan uudet Legendat ovat (perässä päivämäärä ja ottelu, jossa Legenda palkitaan):
Antti Muurinen la 25.9. Suomen cupin finaali
Andras Vilnrotter la 25.9. Suomen cupin finaali
Jussi Kuoppala su 3.10. TamU-KuPS
Harri Ylönen la 16.10. KuPS-FF Jaro
Jukka Koskinen su 17.10. FC Lahti-IFK
Juha Malinen su 17.10. AC Oulu-JJK
Juha Reini su 17.10. VPS-TamU
Stefan Håkans ma 18.10. FC Inter-MYPA
Ville Nylund ma 18.10. HJK-TPS
Ari Heikkinen la 23.10. TPS-FC Lahti
Pekka Lyyski la 23.10. IFK-KuPS
Toni Huttunen la 23.10. MYPA-VPS
Vesa Vasara la 23.10. FC Honka-FC Inter
Kari Martonen la 23.10. JJK-Haka
Arto Halonen la 23.10. FF Jaro-AC Oulu

Veikkausliigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle