Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huippulupaus Eeli Tolvanen Jokereihin

Huippulupaus Eeli Tolvanen Jokereihin

 

Jokerit ja Eeli Tolvanen ovat sopineet hyökkääjän pelaamisesta helsinkiläisseurassa kaudella 2017-18. Sopimus sisältää lisäksi option kaudesta 2018-19.

-Tolvanen on luontainen maalintekijä, jolla on erinomainen laukaus ja vaistot luoda itselleen mahdollisuuksia viimeistelyyn. Hän on nuori pelaaja, jolla on valtaisa määrä potentiaalia. On hienoa, että saamme nähdä hänet jokeripaidassa, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Tolvanen, 18, on pelannut kaksi edellistä kautta Yhdysvaltain junioriliiga USHL:ssä. Päättyneellä kaudella hän oli joukkueensa Sioux City Musketeersin tehokkain pelaaja 52 ottelun pistein 30+24=54. Tolvanen sijoittui koko sarjan maalipörssissä kolmanneksi ja pistepörssissä kahdeksanneksi. Lisäksi hänet valittiin USHL:n tähdistökentälliseen.

Hyökkääjä pelasi kauden aikana myös nuorten maajoukkueessa. Hän oli joukkueen tehokkain pelaaja alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa tehtyään kuudessa ottelussa 2+4=6 pistettä. Kaudella 2015-16 Tolvanen voitti alle 18-vuotiaiden MM-kultaa ja oli turnauksen maalipörssin ykkönen. Hän teki seitsemässä pelissä 7+2=9 pistettä.

Nashville Predators varasi Tolvasen tänä kesänä NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella numerolla 30. Vihtiläislähtöinen hyökkääjä osallistui draftin jälkeen Predatorsin nuorten pelaajien leirille ennen paluutaan Suomeen valmistautumaan tulevaan kauteen.

Kotimaassa Tolvanen on edustanut kasvattajaseuraansa NuPSia sekä Espoo Bluesia, jonka riveissä hän pelasi ennen lähtöään Pohjois-Amerikkaan. Hyökkääjä valittiin Bluesissa kertaalleen sekä C- että B-nuorten SM-sarjan parhaaksi pelaajaksi. Hän voitti espoolaisten paidassa kaksi C-nuorten SM-kultaa.

Tolvasen sopimus Jokereiden kanssa on KHL:n sääntöjen määrittämä kahden suunnan nuoren pelaajan sopimus.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää