Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokerit ja Nicklas Jensen sopimukseen

Jokerit ja Nicklas Jensen sopimukseen

 

Jokerit ja Nicklas Jensen ovat sopineet tanskalaishyökkääjän pelaamisesta helsinkiläisseurassa alkavalla kaudella. Sopimus sisältää lisäksi option kaudesta 2018-19.

-Jensen on profiililtaan voimahyökkääjä ja maalintekijä, jolla on erinomainen laukaus. Hän on isokokoinen (191cm / 92kg) ja suoraviivainen, maalille iskuja kaihtamatta menevä pelaaja, joka on 24-vuotiaana edelleen kehittymässä parhaalle tasolleen, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Jensen pelasi viime kaudella seitsemän ottelua New York Rangersin NHL-joukkueessa. AHL:ssä Hartford Wolf Packin ryhmässä hän teki 70 pelissä 32+23=55 pistettä ja oli joukkueensa tehokkain pelaaja niin maaleissa kuin pisteissä mitattuna. AHL:n maalipörssissä hyökkääjä sijoittui toiseksi.

Jensen teki NHL-debyyttinsä jo kaudella 2012-13 Vancouver Canucksin paidassa. Kaikkiaan hän on pelannut sarjassa 31 ottelua pistein 3+3=6 Canucksin ja Rangersin riveissä. AHL:ssä hyökkääjä on tahkonnut 277 peliä tehoin 86+63=149.

Tanskan maajoukkueessa Jensen pelasi viimeksi viime kauden alussa olympiakarsinnoissa, joissa hän oli joukkueensa tehokkain pelaaja. Kolmessa ottelussa hyökkääjä iski 1+3=4 pistettä. Jensen on pelannut urallaan kolmesti MM-kisoissa. Maajoukkuepelejä on vyöllä yhteensä 33 ja pisteitä syntynyt 16+9=25.

Jensen on lähtöisin samasta Herningin kaupungista kuin Jokereiden kapteeni Peter Regin. Hänet valittiin Tanskan liigan vuoden tulokkaaksi kaudella 2009-10 ennen lähtöään Kanadan junioriliiga OHL:n Oshawa Generalsiin, jossa takoi kahdella kaudella 118 pelissä 54+62=116 pistettä.

Kaudella 2012-13 Jensen pelasi Ruotsin SHL:ssä tukholmalaisen AIK:n riveissä ja voitti juniori-ikäisten pelaajien maalipörssin 17 osumalla. Hyökkääjä palaa nyt Eurooppaan neljän vuoden tauon jälkeen.

Jokerit hankki Jensenin KHL-oikeudet keväällä vaihtokaupassa Salavat Julajev Ufalta.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää