Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Teemu Eronen palaa jokeripaitaan

Teemu Eronen palaa jokeripaitaan

Jokerit on sopinut puolustaja Teemu Erosen pelaamisesta joukkueessa kahdella tulevalla kaudella. Hän palaa seuraan viiden vuoden tauon jälkeen.

-Eronen oli tällä kaudella SM-liigan kärkipuolustajia ja otti isoja kehitysaskeleita kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan. Tästä osoituksena hän pääsee taistelemaan paikasta kevään MM-kisajoukkueessa. Olemme iloisia, että omista junioreista ammattilaiseksi noussut pelaaja palaa nyt seuraamme, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Eronen, 28, teki tällä kaudella HIFK:n riveissä 49 runkosarjaottelussa 9+26=35 pistettä, joilla hän oli SM-liigan neljänneksi tehokkain puolustaja. Peliaikaa tuli 21 minuuttia ja 30 sekuntia ottelua kohden, mikä oli joukkueesta eniten ja sarjassa kahdeksanneksi korkein noteeraus. Pudotuspelien 13 kamppailussa syntyi 3+3=6 pistettä.

Vantaalaislähtöinen Eronen siirtyi Jokereihin jo juniori-ikäisenä pelaajana ja voitti mm. C- ja B-nuorten SM-kultaa. Hän teki SM-liigadebyyttinsä kaudella 2008-09 ja edusti Jokereita aina kevääseen 2014 saakka. SM-liigassa Eronen on pelannut yhteensä 349 ottelua, joissa on syntynyt 45+127=175 pistettä. Pronssia hän saavutti Jokereissa keväällä 2012 ja HIFK:ssa 2018.

KHL on puolustajalle entuudestaan tuttu sarja, sillä kausilla 2014-16 Eronen edusti Neftehimik Nizhnekamskia ja Vitjaz Podolskia (95 runkosarjaottelua, 12+31=45 pistettä). Maajoukkueessa Eronen debytoi kaudella 2011-12 ja on tällä kaudella pelannut kahdessa Euro Hockey Tourin turnauksessa. Hän liittyi tällä viikolla Leijonien leiriryhmään ja tavoittelee paikkaa uransa ensimmäisissä MM-kisoissa.

Jokerit on lisäksi sopinut 20-vuotiaan maalivahdin Aleksanteri Heiskasen pelaamisesta helsinkiläisseurassa tulevalla kaudella ja option kautta mahdollisesti myös sesongilla 2020-21. Heiskanen edusti tällä kaudella Espoo Bluesia Nuorten SM-liigassa, jossa torjui joukkueelleen hopeaa. Runkosarjan 40 kamppailussa torjuntaprosentti oli 91,9 ja pudotuspeleissä 11 ottelussa 92,3. Ennen tätä kautta Heiskanen pelasi kolme vuotta JYPin junioreissa.

-Heiskanen kuului tällä kaudella Nuorten SM-liigan parhaisiin maalivahteihin. Hän on luonteeltaan taistelija, josta löytyy paljon kehityspotentiaalia, Kurri kuvailee.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeemuEronen

Teemu Eronen

22.11.1990 Vantaa
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää