Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Liigassa peräti 577 runkosarjaottelua pelannut Janne Tavi, 31, siirtyy Kiekko-Poikiin. Tavi saapuu paikkaamaan Oula Uskin ja Mika Koiviston jättämää aukkoa joensuulaisten hyökkäyksessä. Molemmat ovat toistaiseksi sivussa pienten vammojen vuoksi.

- Iloisin mielin saavun Joensuuhun. On mukava päästä taas pelaamaan tosipelejä. Pyrin pelaamaan omilla vahvuuksillani ja näyttämään esimerkkiä, Tavi toteaa.

Syyskuussa 31 vuotta täyttänyt Tavi pelasi viime kaudella Liigaa 48 ottelun verran HPK:ssa, jossa syntyi tehot 4+8. Liigassa Tavi on tehnyt 577 ottelussa yhteensä (103+138) 241 tehopistettä. Tavin sopimus on solmittu joulutaukoon asti ja sisältää pelaajan option siirtyä Liigaan tai ulkomailla oleviin sarjoihin.

- Tavi tuo taas paljon lisää kokemusta ja voittamisen kulttuuria joukkueeseen. Lisäksi saadaan todella paljon lisävoimaa hyökkäyspelaamiseen. Erittäin tyytyväinen, että Janne saatiin nopeiden neuvotteluiden jälkeen Joensuuhun, manageri Jaakko Lipponen kommentoi tuoretta vahvistusta.

Taitava Tavi tunnetaan monipuolisena hyökkääjänä ja hyvänä maalin- ja pisteidentekijänä. Liigamestaruutta Tavi pääsi juhlimaan kaudella 2018–2019 HPK:ssa. Lisäksi palkintokaapista löytyy myös hopeinen ja pronssinen mitali Liiga-vuosilta.

- Hienoa saada hyökkäyspäähänkin kokemuksen tuomaa esimerkkiä ja kahden suunnan pelaamista. Pari kapteenistoon kuuluvaa hyökkääjää ovat toistaiseksi poissa kokoonpanosta vammojen takia, niin olen erittäin tyytyväinen seuran reagointiin, päävalmentaja Petrell hehkuttaa.

Janne Tavi on edustanut urallaan myös Pelicansia, SaiPaa, JyPiä, KalPaa, Jukureita ja HPK:ta. Tavi nähdään ensimmäisen kerran tositoimissa Mehtimäellä 14.11 lauantaina ottelussa JoKP-Peliitat. Ottelu alkaa klo. 17.00.

Lähde: joensuunkiekkopojat.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JanneTavi

Janne Tavi

13.9.1989 Helsinki
Tiedot


Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu kahdella merkittävällä pelaajalla, kun Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg liittyvät joukkueeseen loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Entinen huippukiekkoilija Kalle Kerman on valittu Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi.

Lue lisää
Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustajien Esa Lehikoisen, Ville Räsänen, Wiljami Kupiaisen ja Nico Joen sekä keskushyökkääjä Oula Uskin kanssa.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt viisi pelaajasopimusta. Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Leevi Nikkinen, kotiin palaava puolustaja Santeri Koponen ja hyökkääjät Jussi Tammela, Valtteri Lipiäinen ja Olli Korhonen.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Kasper Lehikoinen, puolustajat Oskari Seppälä, Niko Hämäläinen ja Vili Westerman sekä hyökkääjät Teemu Siironen, Mika Koivisto, Rudi Maarni ja Olli Sorsa. Hyökkääjät Ville Sivonen ja Mikko Pellikka hakevat pelipaikkaa koeajan kautta.

Lue lisää
Laurinkari, Pyykkö ja Yrttiaho jatkavat Kiekko-Poikien valmennustiimissä

Laurinkari, Pyykkö ja Yrttiaho jatkavat Kiekko-Poikien valmennustiimissä

Joensuun Kiekko-Poikien valmennustiimissä päävalmentaja Joni Petrellin apuna jatkavat valmentaja Benjamin Laurinkari, maalivahtivalmentaja Arto Pyykkö ja fysiikkavalmentaja Harri Yrttiaho.

Lue lisää