Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Tamminen ja Tomi Rautio Mestikseen

Sami Tamminen ja Tomi Rautio Mestikseen

 

KooKoo lainaa hyökkääjä Sami Tammisen, 19, ja maalivahti Tomi Raution, 20, loppukauden ajaksi Mestikseen. Tamminen palaa takaisin KeuPa HT:n riveihin ja Rautio siirtyy Kajaanin Hokkiin.

Tamminen on pelannut kuluvalla kaudella 24 ottelua nuorten SM-liigassa, viisi peliä Mestiksessä ja 29 matsia Liigassa. Hyökkääjä iski Liiga-uransa ensimmäisen täysosuman torstaina Lappeenrannassa SaiPaa vastaan.

Rautio on pelannut kuluvalla kaudella nuorten SM-liigassa 25 ottelua torjuntaprosentilla 91,0%. Viime keväänä veskari torjui Mestistä Kokkolan Hermeksessä yhteensä kolmen ottelun verran.

Maalivahdit saavat liikkua Mestiksen ja Liigan väliä aina Mestiksen runkosarjan päättymiseen saakka, vaikka siirtoaika umpeutui helmikuun puolivälissä. Tamminen puolestaan on KooKoon nuorten pelaajien listalla, jolle kuuluvat pelaajat saavat liikkua Liiga-seuran ja yhden Mestis-joukkueen välillä kauden päättymiseen asti.

KooKoon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

NHL:n varaustilaisuus jatkui tänään toisesta kierroksesta alkaen.

Lue lisää
Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen hallitsevat mestarit lähtevät erilaisista asemista alkavaan kauteen.

Lue lisää