Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Leevi Aaltonen täydentämään KooKoon hyökkäyksen

Mikkelin Jukurien juniorimyllyn 16-vuotiaaksi läpi käynyt Leevi Aaltonen on tehnyt loppukauden 2020–2021 ja kahden seuraavan kauden (2021–2023) sopimuksen KooKoon kanssa.

Tammikuussa 20 vuotta täyttänyt hyökkääjä siirtyi Kuopioon KalPan riveihin nuorimpien juniorivuosiensa jälkeen. KalPaa Aaltonen on edustanut sekä Liigassa että U20-joukkueessa ja tällä kaudella Liigassa Aaltonen on viimeistellyt 22 ottelussa tehot 1+4=5. Kahden viime kauden aikana Aaltonen on nähty myös Mestiksessä lainalla IPK:ssa.

– Aaltonen on teräväliikkeinen ja työteliäs hyökkääjä, jolla on varmasti kyky olla myös Liiga-tasolla tehokas pelaaja, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

– Hienoa, että pelaaja valitsi KooKoon tulevaksi kehitysympäristökseen kohti seuraavaa askelta ammattilaisjääkiekkoilijana.

Aaltonen on edustanut myös nuorisomaajoukkueita sekä U16 että U18 -joukkueissa ja hyökkääjä on voittanut Pikkuleijonissa MM-kultaa kaudella 2017–2018. Kultaa Aaltonen on huuhtonut myöskaudella 2016–2017, kun KalPa voitti alle 18-vuotiaiden suomenmestaruuden ja kaudella 2017–2018 alle 20-vuotiaiden suomenmestaruuden niin ikään KalPan riveissä.

Laitahyökkääjä saapuu Kouvolaan ensin loppukauden 2020–2021 lainalla ja tämän jälkeen sopimus kattaa kaudet 2021–2023.

Aaltonen liittyy joukkueen mukaan kuluvan viikon aikana ja pelaa KooKoossa numerolla 10.

Lähde: kookoo.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvolan Edustuskiekko ry - logo

KooKoo - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Erik Autio Kouvolaan

Puolustaja Erik Autio Kouvolaan

Kouvolalaisjoukkueen rivit vahvistuvat entisestään, kun puolustaja Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

Hyökkääjä Christian Thomas KooKoo-paitaan

KooKoon hyökkäyspäähän saadaan lisää kanadalaisväriä, kun 28-vuotias oikealta puolelta laukova hyökkääjä Christian Thomas liittyy kouvolalaisjoukkueeseen.

Lue lisää
KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

KooKoon alakerta vahvistuu Joni Tuulolalla

Hämeenlinnalaislähtöinen puolustaja vahvistaa kouvolalaisjoukkueen alakertaa Liiga-kauden 2020–2021 kauden alla. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää NHL option vuoden loppuun asti.

Lue lisää
KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

KooKoo vahvistuu Joakim Anderssonilla

Keskushyökkääjä pukee kouvolalaisryhmän paidan päällensä yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

Alexander Ytterell KooKoon alakertaan

KooKoo vankistaa rivejään ruotsalaisella puolustajalla. Puolustaja Alexander Ytterell, 29, siirtyy KooKoohon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
KooKoo osallistuu Spengler Cupiin

KooKoo osallistuu Spengler Cupiin

KooKoo osallistuu tämänvuotiseen Spengler Cupiin Sveitsin Davosissa. Joulun välipäivinä pelattava ja perinteitä huokuva turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1923.

Lue lisää