Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpille tukku jatkosopimuksia

Kärpille tukku jatkosopimuksia

 

Oulun Kärpät on solminut neljä kappaletta jatkosopimuksia. Hyökkääjä Miska Humaloja sekä puolustaja Jani Hakanpää jatkavat myös seuraavat kaksi kautta Oulussa, kun taas liigadebyyttinsä kuluvalla kaudella tehnyt 17-vuotias Jesse Koskenkorva nähdään Kärpissä myös keväällä 2020 hyökkääjään solmittua kolmivuotisen jatkosopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Edellä mainitun kolmikon lisäksi myös kesken viime kauden Kärppiin siirtynyt Jari Sailio jatkaa Oulussa kauden 2017–2018 ajan.

– Olen aina halunnut pelata Liigaa nimenomaan Kärpissä, ja se on ollut iso tavoite, jonka eteen olen töitä tehnyt. Molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä sopimukseen, niin mikäs sen hienompaa kuin jatkaa tutussa seurassa. Ensimmäiset pelit menivät vielä vähän totutellessa pelisysteemiin ja vauhtiin, mutta pikkuhiljaa paremmin alkaa saada pelistä kiinni, toteaa neljä liigaottelua tehoin 2+0 pelannut Koskenkorva.

– Koskenkorva on osoittanut pystyvänsä pelaamaan Liigassa omilla vahvuuksillaan alusta asti. Hän on hyvä ja lahjakas nuori pelaaja, ja on upea homma saada pidettyä hänet Oulussa pitkällä sopimuksella. Humaloja, Hakanpää ja Sailio ovat pelanneet meillä hyvällä tasolla, ja he ovat sellaisia pelaajia, joita voittava joukkue tarvitsee riveihinsä, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho jatkosopimuksia.

Sopimusnelikosta sivussa loukkaantumisten vuoksi ovat tällä hetkellä Humaloja, Hakanpää sekä Sailio. Loukkaantuneista Hakanpää on lähimpänä paluuta, ja puolustajakolossin odotetaan hyppäävän joukkueen matkaan mahdollisesti jo ennen joulutaukoa.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivutManner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää
Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Oulun Kärpät Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Kärppien päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimineen Kai Suikkasen tehtävistään.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu KHL-pakilla

Kärpät vahvistuu KHL-pakilla

KHL-seura Slovan Bratislavan varakapteenina kuluvalla kaudella toiminut puolustaja Ivan Svarný saapuu vahvistamaan Kärppien takalinjoja loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää