Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori vahvisti rivejään viidellä hyökkääjällä

Veikkausvinkit

 

FBT Pori vahvisti rivejään viidellä hyökkääjällä


FBT Pori vahvisti ensi kauden runkoaan viidellä tärkeällä hyökkäyssopimuksella, kun Mikael Boelius, Toni Läntinen, Juho Miilunpalo, Juha Tikka ja Tommi Toivola solmivat sopimukset seuran kanssa. Päävalmentaja Ismo Läntinen oli erittäin mielissään saadessaan kokeneen kaartin nimet paperiin.

- Harvinainen tilanne porilaisessa salibandyssä saada yhtä aikaa näin monen kokenutta porilaista pelaajaa liitettyä joukkueeseen. Heillä on paljon arvokasta kokemusta aina liigatasolta saakka, Läntinen tuumaa.

Boelius, Läntinen ja Miilunpalo kuuluivat myös viime kaudella joukkueen runkopelaajiin.

- Boelius on tärkeä mies meidän ylivoimapeliin. Viime kaudella hän kärsi työkiireiden vuoksi, mutta tulevalla kaudella hän pääsee täydellä teholla mukaan. Toni Läntinen on yksi joukkueen kulmakiviä, sielupelaajia. Hänellä oli viime kaudella ongelmia jalkavaivojen vuoksi, mutta ne ovat nyt takanapäin. Oikealta ampuva Miilunpalo tuo tärkeää taktista elementtiä hyökkäykseen, ja hän on tunnettu ilmaveiveistään.

Myös Juha Tikka pelasi joukkueessa viime kaudella paikaten loukkaantumisia. Kahdessa ottelussa hän ehti tehtailla tehot 2+1.

- Tikka on kultaisen 1989-sukupolven johtohahmoja, erittäin lahjakas ja fyysinen maalintekijä. Oli ilo saada myös Toivola mukaan remmiin, hän on kiistatta yksi kaupungin lahjakkaimmista salibandyn pelaajista, Läntinen sanoo.

Viiden sopimuksen lisäksi FBT Pori solmi kolme juniorisopimusta: maalivahti Arvid Vonk (1994) ja hyökkääjät Aapo Ollonqvist (1993) sekä Markus Lammi (1994).

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaelBoelius

Mikael Boelius

8.11.1986
Tiedot

IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot

ToniLäntinen

Toni Läntinen

21.1.1979
Tiedot

JuhoMiilunpalo

Juho Miilunpalo

16.12.1982
Tiedot

JuhaTikka

Juha Tikka

17.2.1989
Tiedot


Karhuille tärkeät kaksi pistettä Hämeenlinnasta

Karhuille tärkeät kaksi pistettä Hämeenlinnasta

Salibandyliigan ottelut jatkuivat torstaina yhden ottelun voimin. Karhut matkasivat torstaina Hämeenlinnan Steelersin vieraaksi. Tiukkojen vaiheiden jälkeen pisteet jaettiin vasta jatkoaikaosuman jälkeen. Karhuille kaksi pistettä Juho Myllyharjun jatkoaikaosumalla.

Lue lisää
Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää