Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille merkittäviä sopimuksia

 

Ässille merkittäviä sopimuksia


Shaun Heshka, Tuomas Pihlman, Jyri Marttinen, Sami Lähteenmäki sekä Patrik Moisio liittyvät joukkueeseen uusina niminä ja Sami Mutanen on tehnyt jatkosopimuksen. Lisäksi Vjaceslav Fandul toimii ensi kaudella A-nuorten valmennusryhmässä.

Puolustaja Shaun Heshkan sopimus on yksivuotinen. Parhaalla kaudellaan 2009 - 2010 26-vuotias oikealta ampuva Heshka  pelasi AHL-liigassa 73 ottelua tehoin 7+26 =33 ja kahdeksan NHL ottelua Phoenix Coyotesin riveissä.

- Heshka on kiekollinen puolustaja ja hänellä on hyvät johtajaominaisuudet. Hän tuo ylivoimapeliimme lisää tehoja ja variaatioita, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Keväällä JYP:in kanssa Suomen Mestaruuden voittanut Tuomas Pihlman liittyy joukkueeseen kaksivuotisella sopimuksella. Kaksinkertainen Suomen Mestari on pelannut urallaan yhdet MM-kisat ja iskenyt parhaalla kaudellaan 2008 - 2009 24 maalia ja 56 pistettä.

- Pihlman on hyvä hyökkäyssuunnan pelaaja ja erittäin vahva pelaajatyyppi. Uskomme, että hän nousee takaisin huipputasolleen Ässissä, Toivola jatkoi.

Myös puolustaja Jyri Marttisen sopimus on kaksivuotinen.  Hopealle Pelicansin mukana tällä kaudella yltänyt Marttinen on pelannut urallaan 6 A-maaottelua, lähes 400 SM-liigaottelua ja 150 ottelua Ruotsin pääsarja Elitserienissä.

- Marttinen on erittäin luotettava yleispuolustaja. Hän pystyy pelaamaan ylivoimapeliä ja hän on todella kova taistelija. Häneltä löytyy myös tarvittaessa kovuutta oman maalin edessä. Marttinen on pelaaja, joka on todella arvostettu omassa joukkueessa ja vihattu vastustajien keskuudessa, Toivola kertoi.

Kaksivuotisen sopimuksen myötä Poriin saapuva 22-vuotias Sami Lähteenmäki on Mestiksen maalikuningas vuodelta 2011 ja yksivuotisen sopimuksen tehnyt 20-vuotias Patrik Moisio nuorten U18 MM-kisojen pronssimitalisti vuodelta 2010.

- Molemmat nuorten hyökkääjät kärsivät viime kaudella pahoista loukkaantumisista, mutta ovat nyt täydessä pelikunnossa. Uskomme, että Lähteenmäki pystyy iskemään maaleja myös SM-liigassa ja Moisio on pelityyliltään sitä, mitä viime kauden joukkueesta jäi puuttumaan. Hän taklaa paljon ja kovaa, eikä pelkää mitään. Uskomme, että Moisiosta tulee yksi yleisön suosikkipelaajista, Toivola kommentoi.

Sami Mutanen jatkaa puolestaan yksivuotisella sopimuksella. Hyökkääjä aloittaa Ässissä kolmannen kautensa. Viime kaudella hyökkääjä pelasi 44 ottelua tehoin 6+7 =13.

- Mutanen pelasi hyvän syksyn ja nousujohteisen kevään ansaiten jatkosopimuksen. Hän laittaa kaiken likoon joka ilta ja on erittäin luotettava pelaaja, Toivola totesi.

Ässissä seitsemän kautta pelannut Vjaceslav Fandul liittyy Petteri Niittysen johtamaan A-nuorten valmennusryhmään. Viime kaudella Fandul toimi Ässien B-nuorten päävalmentajana ja hänen sopimuksensa on yksivuotinen.

- Fandul tuo ammattimaisuutta ja kokemusta A-nuorten joukkueeseen aina kansainvälisiltä kentiltä asti, Toivola päätti.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JyriMarttinen

Jyri Marttinen

1.9.1982 Jyväskylän mlk
Tiedot

SamiMutanen

Sami Mutanen

20.9.1984 Joensuu
Tiedot

TuomasPihlman

Tuomas Pihlman

13.11.1982 Espoo
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää