Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Viime kaudeksi Jymyyn saapunut maalivahti Roope Mutka jatkaa Nurmossa. Hienon Divarikauden pelannut Kokkolan Nibacos:n kasvatti loisti kevään pudotuspeleissä ja tulee olemaan tärkeä palanen Jymyn maalivahtikolmikkoa myös Salibandyliigassa.

Vuonna 1994 syntynyt Mutka on pelannut Divaria Blue Foxin sekä Nurmon Jymyn paidassa yhteensä 124 runkosarjan ottelua tehoilla 0+9=9. Salibandyliigan runkosarjan otteluita miehelle on merkitty 24 ottelun verran SPV:n sekä Porin Karhujen paidassa.

Roope Mutka haluaa itse näyttää kuuluvansa liigatasolle.
”Hyvillä fiiliksillä jatkan Jymyssä. Menneellä kaudella päästiin tavotteisiin, vaikka olisi maistunut pelata myöhempäänkin keväällä, onhan pudotuspelit urheilun suola. Odotan innolla tulevaa liigakautta, koska toissakauden liigavisiitistä ei jäänyt liikaa käteen. Haluan todellakin todistaa olevani liigatason kassari.”

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho on tyytyväinen Mutkan jatkosopimuksesta.
”Roope muodosti Ossin ja Jompen kanssa viime kaudella divarin parhaan maalivahtikolmikon. Hienoa, että hän jatkaa Jymyssä. Roope pelasi parasta peliään divarikauden päätöshetkillä, siitä on hyvä jatkaa liigaan.”

Lähde: jymysalibandy.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Jymy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedotHannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Lue lisää
Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Lue lisää
Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.

Lue lisää
Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Kannuksen Uran kasvatti Oskari Kauppila jatkaa uraansa Jymyssä.

Lue lisää
SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV lähtee kauteen 2019-20 edelleen varsin kokeneella ryhmällä.

Lue lisää