Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Nooa Laine ja Oliver Günes ovat tehneet SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset. Samalla jo viime kaudella OLS:n paidassa lainasopimuksella pelannut Aapo Kuivila, siirtyy Veikkausliigaan nousseen AC Oulun pelaajarinkiin koko kauden kattavalla sopimuksella.

Marraskuussa, vuonna 2002 Jyväskylässä syntynyt Nooa Laine, on JJK:n kasvatti ja pelipaikka on joko hyökkäyksessä, sen alapuolella keskikentällä tai laidoissa. Vasta 18-vuotias Laine edusti kausilla 2019 ja 2020 HJK:n reservijoukkue Klubi 04:sta, missä hän pelasi yhteensä 26 ottelua miesten Kakkosessa ja teki niissä viisi maalia. Aiemmin JJK:ssa, Laine pelasi 15 ottelua miesten Ykkösessä vain 16-vuotiaana ja teki debyyttimaalin AC Oulun verkkoon kesäkuussa 2018. Laine on pelannut myös useita otteluita Suomen poikamaajoukkueissa. Laineen sopimus SJK:n kanssa kestää kauden 2022 loppuun.

– Hyvät on ensivaikutelmat, ja täällä on mielestäni Suomen parhaat fasiliteetit, joten tämä on hyvä ympäristö kehittyä. Täällä on hyvä ottaa askeleita eteenpäin omalla uralla. Veikkausliiga on tavoitteena, sanoo Nooa Laine.

Mikkelissä joulukuussa vuonna 2002 syntynyt Oliver Günes, on FC Espoon kasvatti. Pelipaikaltaan hän on hyökkäävä keskikenttäpelaaja ja edustaa Suomea poikamaajoukkueissa. Kaudella 2020 Günes pelasi FC Epoon paidassa miesten Kakkosessa 17 ottelua ja teki niissä viisi maalia. Samalla hän pelasi A-nuorten SM-sarjaa ja teki siellä peräti yhdeksän maalia, johtaen välillä sarjan maalipörssiä. Viime keväänä Turkin pääsarjaseura Başakşehir kutsui hänet testileirille, mutta tuo peruuntui koronan vuoksi. Günesin sopimus SJK:n kanssa kestää kauden 2022 loppuun.

– Odotan tulevalta kaudelta hyvää kehitystä omalta osaltani täällä ja joukkueelta hyviä suorituksia. On myös hieno päästä ammattimaiseen ympäristöön, missä tehdään asioita oikein. Ja uskon, että täällä pääsen ottamaan ensimmäiset askeleet myös Veikkausliigassa, sanoo Oliver Günes.

Viime kaudella SJK Akatemiaa Ykkösessä kuuden pelin verran edustanut Aapo Kuivila, siirtyy Veikkausliigassa kaudella 2021 pelaavan AC Oulun riveihin lainasopimuksella. Joulukuussa 20 vuotta täyttänyt Kuivila muutti jo viime kaudella yliopisto-opiskelujen perässä Ouluun ja hän pelasi siellä loppukauden lainasopimuksella OLS:n riveissä. OLS toimii myös AC Oulun yhteistyöseurana, ja nyt Kuivila nousee mukaan Veikkausliigajoukkueen pelaajarinkiin. Lainasopimus AC Oulun kanssa kestää kauden 2021 loppuun.

Lähde: sjk.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Kolumbialainen puolustaja Cristhian Valencia ja SJK, ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Valencia liittyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cúcuta Deportivosta.

Lue lisää
Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

SJK ja viime kaudet IFK Mariehamnissa pelannut ruotsalainen Gustaf Backaliden, ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2021 loppuun. Backaliden liittyi SJK:n harjoitusrinkiin koronakaranteenin jälkeen.

Lue lisää
Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

SJK nostaa 19-vuotiaan oman kasvattinsa, Matias Vainionpään pysyvästi edustusjoukkueeseen. Samalla SJK on ottanut käyttöön Ville Tikkasen, Joonas Lepistön, Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin sopimuksissa olevat optiot ja näin koko viisikko jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

Päävalmentaja Alexei Eremenko ja valmentaja Umar Marhiev on vapautettu tehtävistään. SJK:n valmennusvastuun ottaa Brian Page valmennusryhmineen. Muutokset tulevat voimaan välittömästi.

Lue lisää