Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen. Kähkönen aloitti TPS:n toimitusjohtajana syyskuussa 2017. Hänen toimitusjohtajakaudellaan TPS:n miesten edustusjoukkueessa on tapahtunut harvinaisen paljon, sillä seura on noussut sinä aikana kaksi kertaa Veikkausliigaan ja pudonnut sieltä kerran.

Kähkösen piti jättää toimitusjohtajan tehtävät jo hieman aikaisemmin, mutta hän halusi olla mukana auttamassa seuraansa koronakriisin aiheuttamissa sopeuttamistoimissa. Hän keskittyy jatkossa enemmän omiin liiketoimiinsa, sillä hän on mukana useissa eri yhtiöissä omistajana tai hallitusvastuussa. Kähkönen pysyy kuitenkin myös jatkossa TPS jalkapallon taustavoimissa mukana, mutta epävirallisemmassa roolissa.

- Olen päässyt kehittämään sekä myös johtamaan tätä perinteistä seuraa yhdessä ammattilaistemme kanssa. TPS:n pitää vakiinnuttaa se oma paikkansa Veikkausliigassa, mutta talouden ehdoilla. Vaikka elämmekin nyt äärimmäisen haastavia aikoja, uskon, että me selviämme tästäkin. Koko seurayhteisö on juuri nyt se yhteinen voimavaramme, Kähkönen painottaa.

- Tällä ajanjaksolla on tapahtunut erittäin paljon positiivista kehitystä, kuten esimerkiksi merkittävät satsaukset ja parannukset harjoitusolosuhteissamme. Jarmo on tuonut myös uusia vastuunkantajia seuran toimintaan mukaan. Hänen tukensa on ollut erityisen merkittävää haastavalla Ykkösen kaudella 2019, FC TPS Turku Oy:n puheenjohtaja Jouko Peräaho kiittelee.

Janne Kytölä aloittaa väliaikaisena toimitusjohtajana

FC TPS Turku Oy on valinnut väliaikaiseksi toimitusjohtajakseen Janne Kytölän. 38-vuotias Kytölä aloittaa uudessa toimessaan 4.5.2020. Kytölä tuli FC TPS Turku Oy:n palvelukseen tammikuussa 2016. Hän aloitti TPS jalkapallon organisaatiossa ensin yritysmyyjänä, mutta jo elokuussa 2017 hänet nimitettiin seuran uudeksi tapahtumapäälliköksi.

Kytölä nousee seuran johtoon haastavimpaan mahdolliseen aikaan, koska Veikkausliigakauden 2020 alkamisajankohdasta ei ole vielä varmuutta. Koko suomalainen urheiluseurakenttä on samalla uusien taloudellisten ja toiminnallisten haasteiden edessä.

- Kaikki odottavat Veikkausliigakauden alkamisesta, pahinta tässä on epätietoisuus. Koko seurakenttä käy nyt omaa selviytymistaisteluaan, koska kukaan ei osaa sanoa huomisesta varmuudella mitään. Olen otettu seuran hallituksen luottamuksesta ja minun on varmasti helpompaa tulla tähän talon sisältä, koska tunnen jo entuudestaan kaikki mukana olevat ihmiset, Kytölä myöntää.

- Janne on pitkäaikainen ja luotettava työntekijämme, joka tuntee erinomaisesti niin seuran oman väen, kuin kaikki yhteistyökumppanimmekin. Janne oli tilanne huomioiden hyvin luonnollinen valinta tehtävään. Hän saa myös alkuun tarvittavan taustatuen Jarmolta. Tähtäämme Jannen johdolla nyt siihen, että koko organisaatio on valmiina, kun Veikkausliigakausi vihdoinkin alkaa. Kaiken taustalla on kuitenkin seuran pitkän tähtäimen kehitystyö, puheenjohtaja Peräaho vahvistaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää