Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaasan Sport teki vahvan tuloksen

Vaasan Sport teki vahvan tuloksen

Vaasan Sportin liikevoitto kaudella 2019-2010 oli 191 908,41 € ja tilikauden voitto rahoituskulujen ja verojen jälkeen oli 148 650,86 €. Vaasan Sporin tilinpäätös on tilintarkastettu ja esitetään vahvistettavaksi yhtiökokouksessa elokuussa 2020. Yrityksen liikevaihto laski 5,9 % ja oli 4 660 457,01 €. Konsernin oma pääoma 30.4.2020 oli 215 788,26 €.

- Juhlakauteen lähdettiin parantamaan edelliskauden sekä urheilullista että taloudellista tulosta. Tiedostettiin, että kaudesta voi tulla haastava, kun areena oli osittain rakennustyömaa ja jos joukkueen suoritukset jäävät tavoitteesta. Vaikka urheilullinen menestys jäi vajaaksi, pystyimme haastavasta tilanteesta huolimatta parantamaan tulosta, kertoo Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

- Positiivinen tulos on totta kai hyvä saavutus ja antaa uskoa tulevaan kauteen uudistetussa Vaasan Sähkö Areenassa. Positiivinen tulos vahvisti yhtiön omaa pääomaa ja tulevan syksyn osakeannissa tavoite on vahvistaa yhtiön omaa pääomaa vielä vähintään 200 000 €:lla, sanoo Vaasan Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen.

Avausottelu uudistetussa Vaasan Sähkö Areenassa pelataan 10.10.2020

Areenan uudistushankkeen piti alkuperäisten suunnitelmien mukaan toteutua jo kaudelle 2017-2018. Hanke hieman viivästyi mutta nyt uusi moderni areena tulee käyttöön kaudelle 2020-2021.

- Uudistunut Vaasan Sähkö Areena uusine VIP- ja yleisötiloineen tulee olemaan merkittävä parannus meidän liiketoiminta- ja palvelukonseptiin. Uusi areena tulee olemaan keskeisessä roolissa Vaasan Sportin kehityksen moottorina tulevina vuosina, jatkaa Kurtén.

Uusi Vaasan Sähkö Areena parantaa merkittävästi areenan olosuhteita ja sitä kautta Vaasan Sportin liiketoimintaa sekä liigaotteluiden että muiden tapahtumien yhteydessä.

- Yleisökapasiteetti nousee 5 000:een liigaotteluissa ja jopa 7 000:een konserttitapahtumissa ja saamme 1 000 uuttaa hyvää istumapaikkaa areenaan
- Oheispalvelut 2. kerroksen uusissa yleisötiloissa paranevat merkittävästi
- Moderni ravintolamaailma 3. kerroksessa ja uudet aitiot 2. kerroksessa parantaa yrityspalvelujen tasoa

Vaasan Sport investoi uuteen areenan vajaat miljoonaa euroa ja on myös tehnyt 20 vuoden vuokrasopimuksen ravintolakerroksesta. Rahoitus on kerätty monesta eri lähteestä viimeisen vuoden aikana.

- Ensin tehtiin 1,8 miljoonan investointi liigaosakkeeseen ja nyt vielä merkittävä investointi areenan olosuhteisiin. Seuraavien vuosien aikana liike- ja urheilutoiminnan kehittäminen tulee olemaan meidän pääfokus. Uudistettu moderni areena luo tähän hyvät edellytykset, toteaa Hiltunen.

Kohti uutta

Tuleva kausi saadaan aloittaa puhtaalta pöydältä täysin uudessa toimintaympäristössä. Mahdollisuuksia parantaa seuran asemia monesta eri näkökulmasta on selkeästi olemassa. Tällä hetkellä myös Korona-pandemian tilanne Suomessa näyttää hyvältä ja näillä näkymillä kausi voidaan aloittaa ilman merkittäviä rajoituksia lokakuussa 2020.

- Joukkue ja koko organisaatio odottavat suurella innolla tulevaa kautta. Toivon mukaan siitä tulee positiivisessa mielessä ikimuistoinen koko Kotkaperheelle, lopettaa Hiltunen.

Sportin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Sport - logo

Sport - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSport ja Carl-Johan Lerby ovat purkaneet sopimuksen

Sport ja Carl-Johan Lerby ovat purkaneet sopimuksen

Vaasan Sport ja puolustaja Carl-Johan Lerby, 26, ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 käsittäneen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Liiga ja Seiko ovat valinneet lokakuun parhaaksi pelaajaksi Sportin laitahyökkääjän Simon Hjalmarssonin.

Lue lisää
Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Vaikka kiekkokausi on vasta puolivälissä, on ensi kauden joukkueen kokoaminen myös käynnissä. Yksi iso palanen on selvillä, kun Sport ja ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg solmivat kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Vaasan Sport ja päävalmentaja Risto Dufva ovat solmineet kautta 2021-22 koskevan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Sport on viime aikoina taistellut tuloksenteon kanssa ja siihen haetaan muutosta kahden hyökkääjähankinnan muodossa. Uusina pelaajina loppukauden mittaisilla sopimuksilla kotkapaidan päälleen pukevat Michael Keränen ja Mika Partanen.

Lue lisää
Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Vaasan Sport saa mieluisan vahvistuksen hyökkäysosastolleen, kun viime kaudella KalPaa edustanut Janne Keränen pukee kotkapaidan ylleen loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää