Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Vaasan Sport saa mieluisan vahvistuksen hyökkäysosastolleen, kun viime kaudella KalPaa edustanut Janne Keränen pukee kotkapaidan ylleen loppukauden kattavalla sopimuksella.

Janne Keränen on kokenut liigapelaaja, joka tunnetaan vikkeläjalkaisena ja työteliäänä hyökkääjänä. Liigaurallaan HIFK:ta, Lukkoa ja KalPaa edustanut pikakiituri on ollut tasaisen varma pisteiden tekijä: piste-ennätys on 42 pistettä (KalPa 2016-17) ja viime kaudella laitahyökkääjä nakutti savolaisseurassa mukavat 19+16 tehopistettä. 33-vuotiaalla Keräsellä on takanaan 728 runkosarjan ottelua ja 96 pudotuspeliä, joten kokemusta kovistakin peleistä löytyy.

Luontaisen maalintekijän odotetaan tuovan tehokkuutta myös alkukaudesta tökkineeseen Sportin ylivoimapelaamiseen.

Keränen on tehnyt monta vuotta kovaa tulosta Liigassa ja hän tuo meille ison lisän tuloksentekoyksikköön. Kokenut, luisteluvoimainen pelaaja, jolta on lupa odottaa tehoja niin tasakentällisin kuin ylivoimallakin, sanoo Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Tehojen lisäksi Keränen on tunnettu periksi antamattomasta asenteestaan ja mies hoitaa hyvin myös puolustusvelvoitteensa.

– Näemme, että Janne on sopiva pelaaja nimenomaan juuri tähän meidän juttuun yllämainittujen ominaisuuksien myötä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet Vaasaan, jatkaa Jämsä.

Myös Keränen itse on innoissaan uudesta seurastaan.

– Hienoa päästä Vaasaan ja Sportiin pelaamaan. Sport selvisi hyvin haastavasta vieraspeliputkestaan ja joukkueella on hyvä meininki päällä. Useasti vierasjoukkueen paidassa Vaasassa pelanneena tiedän, että täällä on hyvät ja äänekkäät kannattajat. Odotankin jo innolla ensimmäistä kotipeliä ja sitä, että saan kokea tunteella pelissä elävän kotikatsomon tuen, toteaa Keränen.

Sportin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Sport - logo

Sport - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JanneKeränen

Janne Keränen

30.6.1987 Nurmijärvi
Tiedot


Sport ja Carl-Johan Lerby ovat purkaneet sopimuksen

Sport ja Carl-Johan Lerby ovat purkaneet sopimuksen

Vaasan Sport ja puolustaja Carl-Johan Lerby, 26, ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 käsittäneen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Liiga ja Seiko ovat valinneet lokakuun parhaaksi pelaajaksi Sportin laitahyökkääjän Simon Hjalmarssonin.

Lue lisää
Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Vaikka kiekkokausi on vasta puolivälissä, on ensi kauden joukkueen kokoaminen myös käynnissä. Yksi iso palanen on selvillä, kun Sport ja ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg solmivat kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Vaasan Sport ja päävalmentaja Risto Dufva ovat solmineet kautta 2021-22 koskevan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Sport on viime aikoina taistellut tuloksenteon kanssa ja siihen haetaan muutosta kahden hyökkääjähankinnan muodossa. Uusina pelaajina loppukauden mittaisilla sopimuksilla kotkapaidan päälleen pukevat Michael Keränen ja Mika Partanen.

Lue lisää
Sportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy kaupungin koronatilanteen kiihtymisen vuoksi.

Lue lisää