Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

26.3.2011 - Porilainen salibandykausi päätökseen

 
26.3.2011 - Porilainen salibandykausi päätökseen

MOROTUS. Hyvää lauantai-iltaa kaikki mun blogini ystävät, taas tulee pitkästä aikaa tarinaa. Sillä nyt on aika puhdistaa ilmaa porilaisen salibandyn ympärillä.

FBT Pori säilyi liigassa, mutta on surullista että FBT Porin johtokunnassa olevat eivät ymmärrä mitään salibandysta, Ainoa joka ymmärtää on Mauri Alanen kuka on oikea salibandypuurtaja Porin mittakaavassa. Hän on ollut kohta jo noin 20 vuotta mukana vaikuttamassa porilaiseen salibandyelämään. Siitä kiitokset hänelle ja toivottavasti hän jaksaa jatkaa edelleen mukana.
Mutta sitten asiaan. Valitettavaa on että muut salibandy johtokunnassa mukana olevat eivät ymmärrä mitään koko lajista. Se on valitettavaa kun nyt täyttyis löytyä henkilö kuka alkais rahankeruu hommiin. Ensi vuoden joukkueeseen täyttyis löytyä vahvistuksia noin 5- 6 kpl.  Tarkoitan vahvistuksia en mitään ylijäämä pelaajia sillai kuin tänä vuonna oli muutama pelaaja, jotka eivät pärjää liigassa. Se on nähty tänä vuonna monta kertaa. Pakeista esim. synninpäästön saavat Tatu Ruohonen ja ville salonen ja hyökkääjistä Eemeli Salin ja Janne Hyvönen. Hyvönen oli yllättävän hyvä, mutta esim. kesken kauden tullut Matti Rössi oli vaisu. Nokialta tullut Jonne Haapasalolta odotin enemmän. Antti Naskali on divarijyrä, mutta ei pärjännyt yhtä hyvin liigassa, kun vastaan tuli kovat joukkueet. Maalivahti Tomi Bergendahl onnistui tyydyttävästi.

Sitten mennään niihin asioihin mitä täyttyis tehdä ensi vuonna, että saadaan sellainen joukkue kasaan mikä pystyis taistelemaan liigapaikasta. Kuulemma seura olisi niin velkainen ettei pystyisi välttämättä vahvistamaan joukkuetta lainkaan ensi vuodeksi, se on valitettavaa. Mutta on erinomainen asia, että säilyttiin liigassa sillä on niitä liigapelejä hienompi katsoa katsomosta kuin divari pelejä.

Surullista on myös ettei Porista löydy divariin joukkuetta lähitulevaisuudessa, sillä KoPokin on 2 divarin joukkue. SBS Pori  puolestaan tippui kolmoseen no se ei ollut mikään uutinen, sillä sitä tiedettiin jo ennen kauden alkua odottaa. Nyt FBT:n täytyis pitää joukkue vähintään yhdessä ja hommata ne 5-6 vahvistusta. Sekä huolehtia ettei niin sanotut liigamiehet, jotka voisivat lähteä johonkin muuhun seuraan ei saisi päästää Porista pois missään tapauksessa. Näillä tarkoitan Tatu Ruohosta ja Ville Salosta.

Ystävällisin terveisin
ROI "ROKI" HERMONEN


Artikkeli on vain kirjoittajan näkemys asiasta, eikä edusta UrheiluSuomi.comin virallista kantaa.


Takaisin edelliselle sivulle