Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

29.9.2011 - Minä ja naisten pesäpallo

 

29.9.2011 - Minä ja naisten pesäpallo


Moikka kaikki mun blogini ystävät. Ihan ekaksi täyttyy onnitella Japia ja Samia, kun heidät nimitettiin naisten porukkaan viuhka- ja mailamieheksi.

Sitten täytyy vielä kerran kiittää Petri Kaijansinkkoa. Hän on tehnyt suuren työn porilaisen naispesäpallon eteen. Olen varma, että kaikki jotka tykkäävat ja ovat olleet jollakin tavalla tekemisissä naisten pesäpallon kanssa saavat vielä nauttia lisää hänen suuresta työpanoksestaan liiton johtotehtävissä. Hän vie taatusti eteenpäin myös naisten pesäpalloa.

Olemme vietettäneet Peten kanssa 8 vuotta Porin Pesäkarhuissa. Vuodet ovat olleet mulle erittäin antoisaa. Toivottavasti saan jatkaa huoltajan uraani myös Japin ja Samin kanssa ensi vuonna. Nämä kaksi pesäpallomiestä vievät varmasti porilaista naispesäpalloa eteenpäin samalla tavalla kuin tähän mennessäkin.

Kiitosta kuuluu myös Reijo "Retsa" Viljaselle, sillä hänkin on tehnyt pitkän päivätyön pesäpalloilun eteen. Olemme saaneet nauttia Porissa upeista katsojaluvuista viime vuosina. On ollut hienoa olla mukana Porin Pesäkarhujen toiminnassa viimeiset yhdeksän vuotta.

Kiitoksia minulta saa edelleen Sami-Petteri Kivimäki. Hänet on nimitetty pesäpalloliitton kilpailupäälliköksi. Hänen tulee taatusti tekemään erinomaista työtä, siitä olen varma. Meillä oli kaksi hyvää vuotta Sämpyn kanssa Porissa, niistä on hyviä muistoja.

Olen ihan varma, että ensi vuonnakin taas taistellaan siitä kultaisesta mitalista. Saimme hyviä pelinaisia Poriin kolme kappaletta. Lopuksi haluan toivottaa hyvää menestystä Petelle ja Sämpylle liiton hommissa. Toivottavasti saan vierailla heidän luonaan Hyvinkäällä.

Sitten vielä haluan kiittää suurta Porin Pesäkarhujen faniporukkaa, jotka ovat kannustaneet porilaisia joka vuosi. Toivon että olette  yhtä aktiivisesti mukana jatkossakin kannustamassa Pesäkarhuja voittoon.

Ystävällisin terveisin
Roi "Roki" Hermonen


Takaisin edelliselle sivulle