Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

22.8.2012 - Rokin normaali pelipäivä

 

22.8.2012 - Rokin normaali pelipäivä


Moikka taas kaikki mun blogini ystävät. Tänään kerron mitä kuuluu huoltaja Hermosen pelipäivään.

Aamu alkaa kellon herätykseen noin 8:20. Yhdeksän maissa aamulla kokoonnumme stadionille laittamaan paikkoja kuntoon. Paikalla tällä kertaa B-tyttöjen huoltaja "Karva", Piipan Reijo, Karimaan Timo, Lähteenmäen Päivi ja toiminnanjohtajamme Virtasen Janne. Ohjelmaan kuuluu VIP-tilojen kuntoon laittaminen, elikäs pöydät ja tuolit paikalleen, pressutkin pitää laittaa kuntoon. Liput laitetaan salkoihin. Sarjataulukkoakin pitää aamulla päivitellä. Laitetaan siinä ohessa myös myyntipuolen hommiakin kuntoon.

Aamun askareiden jälkeen alkaa heti miten joukkueen aamutreenit. Sinne sitten pitää roudata vielä lisukkeeksi pari kuntopalloa ja flexibarit. Treenien jälkeen suuntaan kotia kohti. Ensin ruokailu ja sen jälkeen pelipäivän nokoset. Lepohetki on kestoltaan yleenä noin 30-60 minuuttia.

Pelin alkaessa kuudelta menen takaisin stadionille siinä kolmen maissa. Stadionilla sitten aletaan valmistaa peliä. Kentälle viedään mailat ja pallon telineineen. Pitää siinä myös laittaa kamerakin valmiiksi hyvissä ajoin ennen pelin alkua. Likat saapuvat paikalle noin 1,5 tuntia ennen pelin alkua. Siinä sitten tehdään varustehuoltoa. Toinen huoltajistamme, Koivusen Niina hoitaa juomat, vettä ja urheilujuomaa tarjolla tytöille. Ennen peliä pitää vielä muistaa pistää kamera tallentamaan.

Pelin aikana sitten ei paljoa muuta ole kuin huolehtia juomapulloista ja katsoa ettei juomat lopu kesken.

Pelin päätyttyä pitää hoitaa peli dvd:lle ja pelinjohtajille. Sarjataulukkokin pitää ottaa pois. Kamat raijataan takaisin kopille. Yleensä pelaajilla menee noin tunti päätösvihellyksen jälkeen kun pääsevät lähtemään. Minulla siihen menee parisen tuntia. Tämähän on siis kotiotteluiden osalta.

Vieraspelien osalta huolehdin edellisenä iltana kaikki kamat kasaan, etenkin jos on aikainen lähtö pelireissulle. Vierasreissuilla peliin valmistavat jutut ovat lähes samoja mitä kotipeleissäkin. Kamera kuntoon, pallon ja pelivälineet valmiiksi. Takaisin päin tultaessa pitää muistaa vielä soittaa vartijalle. Kopilla menee sitten paluun jälkeen vielä noin puolisen tuntia ennen kuin pääsee takaisin kotia kohti.

Ja unohtuuhan sitä huoltajaltakin välillä asioita kotiin. Näissä tilanteissa yleensä vastustajan huoltajien kanssa onnistutaan ratkomaan ongelmat ja puutteet.

Ja vielä lopuksi meikäläisen vinkki/sääntö muille huoltajille: Pelipäivinä ole ensimmäisenä paikanpäällä ja lähde viimeisenä kotio.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle