Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

18.11.2012 - Pesäpallokausi 2011-12 pakettiin

 

18.11.2012 - Pesäpallokausi 2011-12 pakettiin


Morjensta kaikille mun blogini ystäville. Aluksi taas nöyrimmät anteeksipyynnöt, että olette joutuneet odottamaan näin kauan uusia kirjoituksiani. Niin ja erityis anteeksipyyntö Pellin Hannulle.

Ja sitten itseasiaan. Pesäkarhut jatkoivat sitten taas mitaliputkeen, joka on kestänyt koko 2000-luvun. Saatiin nimittäin kauden päätteeksi pronssia. Täytyy muistuttaa kaikkein kriitisempiä ihmisiä, että mitaleita Poriin palloilulajeista on tuonut viime aikoina ainoastaan kesäisin Pesäkarhut ja talvisin Narukerä.

Viime kausi pesäpallossa päättyi siis taas mitaliin (pronssiin). Moni odotti sitä kirkkainta mitalia - etenkin kun saatiin Suomen paras naislukkari Kaisa "nalle" Salmela Poriin. Osa kannattajista luuli, että pelkästään Kaisa tuo jo sen kultaisen mitalin Poriin. Oltiinhan me lopulta erittäin lähellä loppuottelupaikkaa. Pikkuisen harmittaa kyllä tuomareiden tekemä virhe, jonka vastustajakin jälkeenpäin myönsi.

Saatiin kumminkin mitali. Iso kiitos siitä lankeaa meidän pelinjohtajillemme. Lehtisen Japi ja 2.pelinjohtaja Sami Österlund  tekivät kovaa työtä läpi kauden. Sami johti kohtalaisen hyvin vielä Suomi-sarjassa seuran joukkuetta. B-tyttöjen kausi meni myös kohtuullisesti Seppo Arbeliuksen ja Juuso Huhtirannan johdolla. Todella iso kiitos myös kaikkille kannatajillemme, jotka taas kerran osoittivat olevansa kovakotiyleisö. Välierissä oli oikeen meteliä niin kuin pitää olla. Ensi kesänä sitten taas innolla katsomoihin pitämään meteliä yllä.

Lopuksi haluan välittää tämän blogini kautta velä osanotot Kari "karva" Ojalan sukulaisille. Karin kohtaloksi koitui 5.11.2012, kun hän menehtyi sairaskohtauksen takia. Sain viettää huoltohommissa aikaa Karin kanssa aina vuoteen 2005 asti. Tuli siinä matkan varrella keksittyä monenlaisia jippoja meidän pelinjohtajille, jotta he pysyivät hereillä.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle