Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

17.3.2013 - Pesäpallon halli SM-turnaus Imatralla

 

17.3.2013 - Pesäpallon halli SM-turnaus Imatralla


Moikka ja hyvää sunnuntaita kaikille mun blogini ystäville. Tässä on pieni raportti halli SM-turnauksesta Imatralta. Meillä meni pelit hyvin pelataan finaalissa Lapuaa vastaan. Toivottavasti moni porilaisen pesäpalloilun ystävä löytää tänään itsensä Porin Raviradalta klo 16, kun alkaa meidän finaalipeli Lapuaa vastaan. Näette millai löylytämme Lapuaa ja otetamme kultaiset mitalit Poriin.

Perusteluina voisi olla vaikka että meidän joukkueen naiset ovat valmistautuneet paremmin kuin Lapuan Virkiän naiset. MEILLÄHÄN ON VIELÄ SUOMEN PARAS  PELINJOHTAJA MARKO HOVI JA SAMI ÖSTERLUND. Nämä velhot ovat tehneet hyvää työtä likkojen kanssa koko talven. Itse en ole kerennyt valitettavasti olemaan paikanpäällä niin useasti kuin olisin halunnut. Olen ollut sanomanlehden jakohommissa, mutta se homma loppuu tämän kuun lopussa. Sitten pääsen taas keskittymään vain ainoastaan pesäpalloon.

Sitten lopuksi toivotan kaikkille blogini ystäville hyvää sunnuntaipäivän jatkoa. MENKÄÄHÄN SANKOIN JOUKKOIN KANNUSTAMAAN MEITÄ TÄNÄÄN KLO 16 PORIN RAVIRADALLE.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle