Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

20.6.2013 - Valmistautuminen kauteen 2013

 

20.6.2013 - Valmistautuminen kauteen 2013


Moikka taas kaikki mun blogini ystävät. Pitkästä aikaa ehtii kirjoittelemaan. Tänään tulee juttua enemmänkin, mutta aluksi puhutaan mun rakkaimmasta lajista eli naispesäpallosta ja siitä miten olemme valmistautuneet meneillään olevaan kauteen.

Mennään syyskuun loppuun 2012. Selvisi että saimme Pesäkarhuihin parahaan vaihtoehdon pelijohtajaksemme, eli Marko "mako" Hovi. Österlundin Sami jatkoi mailassa ja muukin  joukkue saatiin kohtalaisen hyvin jatkamaan pelaamista ilman lopettamisia.

Pelasimme talvella ennätyksellisesti 11 harjoituspeliä hallissa ja voitimme kaikki muut, mutta Halli-SM loppuottelussa kaaduttiin Lapuan Virkiälle maaliskuun puolessa välissä.

Tässä välissä pitää pyytää anteeksi Makolta ja Samilta etten ollut kaikkissa perjantain treeneissä, koska olin talvella lehden jako hommissa.

Keväällä saimme joukkueeseen uuden huoltajan. Marko Halminen kaapattiin joukkueeseen salibandyn puolelta. Riveihimme tuli myös uusi lääkäri Teija Kauti.

Huhtikuun alkupuolella siirryimme viimeistelemään kuntoamme Espanjan Fuengirolaan. Vietimme siellä loistavan viikon joukkueen kanssa.

Sarjakausi on alkanut osaltamme hyvin, osoituksena siitä on sarjasijoitus. Olemme toisena 3 pinnaa Lapuan perässä. On ollut jälleen hieno nähdä miten porilainen yleisö jaksaa kannustaa ja tulla katsomaan meitä. Onneksi vielä sää on ollut kohtuullinen pelien aikoihin. Nyt vaan kaikki kannustamaan meitä, jotta saavutamme jälleen mestaruuden pitkän tauon jälkeen.

On ollut hienoa olla huoltajana Pesäkarhujen matkassa, kun yleisö on antamassa lisää virtaa. Nämä 10 vuotta jotka olen ollut naisten matkassa ovat tuoneet runsaasti uusia ystäviä.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle