Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

20.6.2013 - Legendat kaukalossa

 

20.6.2013 - Legendat kaukalossa


Jatketaan juttuja, mennään vaihteeksi salibandyn pariin. Tammikuun puolessa välissä Porissa nähtiin vanhoja legendoja kentällä, kun SBS Porin kauden 99-00 joukkue kohtasi sen aikaisen Karhulauman.

Oli hienoa päästä taas mukaan huoltajaksi tuohon ryhmään. Saivat kaverit minut myös kerrankin hiljaiseksi. Muistamiseni oli erittäin tunteikas hetki minulle. Kiitos kaikille jotka olivat mukana muistamisessa.

Meillä oli jätkien kanssa hyvin hauska viikonloppu. Oli erittäin kiva tavata vanhoja kavereita. Saimme paikanpäälle vielä kahta nimeä vaille koko joukkueen. Pelaajista puuttuivat vain Jarmo Johansson ja Vesku "ves rain" Matara, eikä pidä unohtaa sen aikaista kaikkien tuntemaa porin salibandy herraa Jari "gynther" Vaahteraa, niin ja oli myös fysioterapeuttimme Kai Hovi vielä poissa riveistä.

KYLLÄ OLI MULLE AINAKIN TUNTEIKAS HETKI, KUN TAVATTIIN PERJANTAI ILLALLA JOUKKUEEN JÄTKIEN KANSSA. JÄTKÄT IHMETTELIVÄT MINKÄ TAKIA MEIKÄLÄINEN OLI HILJAA. SEN TAKIA OLIN HILJAINEN, KUN HETKI OLI MINULLE HENKILÖKOHTAISESTI ERITTÄIN TUNTEIKAS.

Kiitos tästä hienosta tapahtumasta kuuluu Henri Mikkilälle ja muille järjestelyissä mukana olleille. Uskon ettei muualla Suomessa saada järjestettyä näin hienoa salibandyn legendatapahtumaa, jossa yleisöä oli liki 700 henkilöä. Yleisö sai aikaan hienon tunnelman Porin urheilutalolle.

Aivan, unohtui yksi henkilö, joka oli joukkueeen mukana Kati Ollgren. Pidimme jätkien kanssa hauskaa kaikkiaan pari iltaa. Lopuksi vielä iso kiitos Henkalle, koko joukkueelle ja yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistivat tapahtuman järjestämisen.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle