Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

26.12.2013 - Hyvää Joulua blogini ystävät

 

26.12.2013 - Hyvää Joulua blogini ystävät


Pyydän anteeksi heti kaikilta mun blogini ystäviltä, että kesti näin kauan uusien juttujen kirjoittaminen. Voidaan aloittaa porilaisesta salibandystä. Sillä menee kohtalaisesti tai siis ihan odotusteni mukaan. Joukkue sai Salosen Villen Sveitsistä ja Ruohosen Tatun liigasta, herrat ovat ehkä mielestäni hieman alisuorittaneet ja heiltä on odotettavissa paljon enemmän. Annoin muistaakseni viime kaudella Leinon Jukalle kommenttia loppu venyttelyistä, eipä ole sitä ihmettä vielä näkynyt. Ei kunnon loppuverkkoja ole näkynyt koko porilaisessa salibandyssä. Silloin kun olin itse mukana salibandyssä oli meillä sama ongelma. Joskus tuli jopa Härkösen Analta kuultua että olisi pitänyt noita loppu verryttelyitä hoitaa kunnolla niin olisi ollut ehkä muutama pelivuosi lisää kropassa.

Toivon todella paljon että joukkue alkaisi voittamaan pelejä ja pelaamaan sellaista salibandyä johon pelaajien taidot antavat mahdollisuuden. Esimerkiksi Prokin Ramilta löytyy taatusti vielä vaihde isompaan, hänen taitonsa jokainen kyllä tietää.

Onnittelut pitää pistää Rauman suuntaan, jossa voidaan haaveilla kevään liigakarsinnoista. Salba on pelannut hyvällä tasolla läpi kauden. Siellä on päässyt myös esille Rimpelän Kari, joka ei koskaan saanut Porissa tarpeeksi vastuuta. Raumalla on moni pelaaja nostanut tasoaan ja he ovat osoittaneet kykenevänsä pelaamaan voitokasta peliä divarissa.

Mutta vielä kerran hyvää joulun jatkoa vaan kaikille mun blogini ystäville ja pahoittelut vielä kerran  erityisesti Pellin Hannull,e että blogini kirjoittaminen kesti näin kauan.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle