Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

21.6.2014 - Hyvää juhannusta lukijoille

21.6.2014 - Hyvää juhannusta lukijoille

Moro taas kaikki mun blogini ystävät. Toivotan kaikille lukijoille hyvää juhannuksen jatkoa. Aloitetaan jutut taas porilaisella salibandyllä. Olen todella surullinen porilaisen salibandyn tämän hetkisestä tilasta. Menetämme Porista pelaajia kokoajan esimerkiksi Tampereelle jo junnuikäisinä. Porissa hukattiin elintärkeä A-nuorten liigapaikka vuosi sitten ja sinne takaisin nouseminen ei ole helppoa. 

Sitten jonon jatkeeksi edustusjoukkueen putoaminen viime kauden päätteeksi kakkosdivariin. Putoaminen oli käsittämätön suoritus kun joukkueeseen hankittiin sellaisia pelimiehiä kuin Tatu Ruohonen ja Ville Salonen. Takaisin Divariin nouseminen ei tule olemaan helppoa. Mikäli huhut joukkueen ensi kauden rakenteesta pitävät paikkansa, nousua tuskin tulee. Kokoonpanon muodostavat suurelta osin a- ja b-juniorit. Ymmärrän täysin pelaajia jotka haluavat pelata korkeammilla sarjatasoilla ja lähtevät kaupungista pelipaikan perässä muualle.

Toivottavasti seurassa saadaan nyt taustat tehtyä rauhassa kuntoon ja tulevan kauden kokoonpano pitää joukkueen vähintään kakkosessa, eikä ainakaan putoamista tulisi. Sellaisiakin ollaan nähty aikanaan SBS:n toimesta. Takaisin Divariin ei välttämättä kuitenkaan ole kiire, vaan nyt on hyvä paikka tehdä kaikki taustapuolella kuntoon aina juniorituotantoa myöten. Hyvällä työllä kuitenkin taatusti noustaan Divariin ja sieltä on aina mahdollisuudet aina maan huipulle.

Lopuksi on pakko vielä kerran onnitella raumalaisia komeasta liiganoususta!

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN 
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle