Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

21.6.2014 - Päätetään juhannusjutut pesäpalloon

21.6.2014 - Päätetään juhannusjutut pesäpalloon

Noniin, sitten loppuun vielä lempilajini pariin. Mikäs muukaan kuin naisten pesäpallo. Siellä Pesäkarhujen junnut pärjäävät erinomaisesti. B-tytöt johtavat omaa alkulohkoaan ja C-tytöt jatkavat tappioitta pelejään. B-tyttöjen taustalla hyvää työtä ovat tehneet Österlundin Sami, Harri Karlsonin ja Eero Kiviojan kanssa. C-tytöissä puolestaan Marko Huhtanen, Seppo Arbelius ja Jarkko Vesalainen ovat onnistuneet joukkueen valmennuksessa erinomaisesti. Yleisestikin Pesäkarhujen junnu puolella menee nyt hyvin.

Edustuksessa puolestaan pelit ovat menneet hieman totuttua vaihtelevimmin. Joukkue muuttui täksi kaudeksi paljon. Matka on kuitenkin tämän joukkueen osalta vasta alussa. Tänä vuonna esimerkiksi Susanna Ojaniemi, Emilia Harjunen ja Milla Jakonen ovat saaneet enemmän vastuuta ja sen myötä he ovat kehittyneet entisestään. Valmennuksessa Risto Ojanperä ja Sami Österlund luottavat myös nuoriin pelaajiin. Täksi kaudeksi vaihtui myös joukkueen lukkari, nyt lautasen äärellä häärii Tia Ahvenniemi ja hyvin on häärinytkin.

Pitää myös muistaa kiittää yleisöä, joka on tukenut tällä kaudella joukkuetta vaikka aina ei ole ollut helppoa. Itse olen puolestanut nauttinut taas hommista yhdessä Jenna Virtasen ja Marko Halmisen kanssa.

Lopuksi vielä hyvää juhannuksen jatkoa kaikille mun blogini ystäville!

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN 
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle