Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

30.8.2010 - Minä ja Porin Pesäkarhut

 
30.8.2010 - Minä ja Porin Pesäkarhut

Terve taas kaikki mun blogini ystävät. Tällä kertaa kerron millai meikäläisestä tuli pesäpallo huoltaja. Oli 2003 vuosi jotain olisko ollut huhtikuuta. Olin Punaisessa Kukossa ja näin siellä sen aikasen b-tyttöjen mailamiehen Mikko Järvenpään. Se pyysi tulemaan Porin Pesäkarhujen b-tyttöjen huoltajaksi, niin sitten suostuin menemään siihen hommaan ja sinä vuonna b-tytöt tulivat viidenneksi. Silloin oli b-tyttöjen pelinjohtajana Jouko Järvenpää ja mailamiehenä Mikko Järvenpää ja naisten pelinjohtajana oli Jussi Viljanen ja mailamiehenä Jarmo Lehtinen.

Silloin jonkun pelin jälkeen sanoi sen aikainen huoltaja Reijo piippa mulle, että musta tulee seuraavana vuonna naisten huoltaja. Minä sanoin että et sä viellä lopeta, mutta se sanoi kyllä hän nyt lopettaa. Sitten tultiin vuoteeen 2004 oliko se jotain helmikuuta kun naisten pelinjohtaja Petri Kaijansinnkko soitti mulle ja pyysi mut mukaan Jyväskylään naisten alkuturnaukseen. Niin sitten lupasin lähtee sinne mukaan, sitten mentiin siitä eteenpäin joku kuukauden päivät Petri Kaijansinkko soitti mulle, että tuunko Karhuhalliin päivä treeneihin. Sanoin tulevani kun Petellä oli mulle asiaa kysyin kyllä, että voisiko se kertoa sitä puhelimessa. Mutta se sanoi että ei voinut kertoa niin sitten Pete kysyi multa että voisin lähteä naisten mukaan huoltajaksi suostuin siihen.

Se kesä meni sitten naisten ja b-tyttöjen huoltajana ollessani naisten kausi päättyi pronssi mitaliin ja b-tyttöjen kausi loppu kulta mitaliin ekaan sellaiseen. Sitten ollaan vuodessa 2005 silloin apua huoltohommissa Kari Ojala tuli silloin b-tyttöjen huoltajaksija. Minä keskityin vaan naisten huoltajana olemiseen se kausi päättyi taas b-tyttöjen kultamitaliin ja naisten hopeamitaleihin.

Sitten tulee vuosi 2006 se pääty taas naisten pronssimitaleihin ja b-tyttöjen kulta mitaleihin. Sitten tulee vuosi 2007 silloin meille tuli pelinjohtajaksi Jarmo Ania Lapualta. Silloin olin vaan b-tyttöjen huollosta vastasin jäättiin niiden kanssa pronssille ja naiset jäivät neljänneksi ja sitten tullaaan vuoteen 2008. Palasin silloin naisten huoltajaksi sinä vuonna oli kaiken näköistä sähläystä pelinjohtaja erottamisineen, eli kesken kauden Petri Kaijansinkko otti viuhkan haltuun ja maila mieheksi tuli Jukka Jokela b-tyttöist. Sitten kaikkien palaverien jälkeen päästiin loppuotteluun ja tultiin hopealle ja b tytöt otti pronssia.

Sitten ollaan vuodessa 2009, silloin tuli pelinjohtajaksi Sami-Petteri Kivimäki Seinäjoelta. silloin b-tytöt jäivät neljanneksi ja naiset tulivat pronssille. Sitten tullaan tähän uskomattomaan kauteen, eli 2010 voitettiin naisten kanssa runkosarja ja ollaan loppuottelussa Kirittäriä vastaan. Toivon että saadaan kotiyleisöltä täysi tuki Kirittärien kaatoon, sillä siihen on tänä vuonna täydet mahdollisuudet ja toivon että porilainen yleisö löytää katsomoon kannattamaan meitä suomen mestaaruutten.

terveisin
ROI HERMONEN

Rokin blogi - huoltaja vailla vertaa


Takaisin edelliselle sivulle