Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

24.9.2010 - Minä ja porilainen salibandy

 
24.9.2010 - Minä ja porilainen salibandy

Moro taas mun blogini ystävät. Eletään vuotta 1998 kevättä jotain helmikuuta, kun minä ja Jari Vaahtera kohdattiin Porin Sokos hotellin hyväntekeväisyys gaalassa. Hän kysyi minua huoltamaan SBS Poriin. Silloin pelattiin 1  divisioonaa ja sitten kului jonkun aikaa.

Sitten tuli heinäkuussa puhelu, että voisitko tulla illalla treeneihin ja seuraavana päivänä olis lähtö Turkuun pelaamaan jotain turnausta. Kausi meni erittäin hyvin ja noustiin liigaan Porin urheilutalolla ennätys yleisön edessä. Katsoja määrä oli mun muistaakseni vähän yli 1200. Se nousu oli ollut muutaman kerran ennenkin lähellä.
Sitten seuraavana vuotena pudottiin liigasta. Silloin valmentajana oli Jari Vaahtera ja Jani Kannosto muistaakseni. Se oli vaan opettelua siihen liigan vauhtiin, mutta päästiin Suomen Cupissa 4 parhaan joukkoon ja vietiin esim. Espoon Oilersia kaksi erää. Silloin oli valmentajina Jani Kannosto ja Jouko Halkio, Punkalaitumen oma poikasillai hän itseään kutsui.

Sitten noustiin taas vuotena 2001 liigaan takaisin ja päästiin play offiin eli 8 parhaan joukkoon ja pelattiin Joensuun Josbaa vastaan ja hävittiin vain 3- 2 voittoin. Oli mahdollisuus voittaa peräti Joensuussa, kun 3 peli hävittin jatkoajalla. Eli siinä Porin salbandyn paras sijoitus tällä hetkellä liigassa.

Sitten eletään vuotta 2002, meille tuli valmentaja Hesasta Iiro Parviainen. Hän ja Jani Kannosto ovat parhaat valmentajat mun urani aikana ja anteeksi meinasin tietenkin siihen parhaimpiin valmentajiin voidaan lukea viellä Jari Vaahtera. Häntä arvostan eniten Porin Salibandyvalmentajista, koska hän otti mut mukaan toimintaaseen.

Sitten palataan vuoteen 2002 silloin erittäin värikkäiten kauden aikana pudottiin taas divariin. Sitten ollaan vuodessa 2003 silloin jatkoi valmentajana Jani Kannosto ja me meinattiin pudota kakkosdivariin, mutta karsintojen kautta viellä selviittin. Ja Sitten eletään vuotta 2004 silloin meillä oli valmentajana Rami Kares ja silloin pudottiin kakkosdivariin.

Sitten meikäläinen lopetti kaudeksi salibandyn huoltamisen ja siirryin vuonna 2006 Kopoon eli Koivulan Potkuun, mikä on Porin vanhin salibandy seura. Seura on perustettu vuonna 1991. Pelattiin silloin 3 divarissa eli turnaus muotosena pelattava sarjamuoto. Sitten olisin siellä Kopossa viellä 2007 kauden. Sitten siirryin vuonna 2008 SBS Poriin siellä oli valmentajana Ismo Läntinen ja Antti-Jussi Härkönen. Pysyttiin divarissa kevyesti. Sitten eletään vuotta 2009 siirryin taas KoPoon takaisin ja jatkan ainakin jossain kotipeleissä vuonna 2010 ja KoPo pelaa 2 divarissa.
 
Ystävällisin terveisin
ROI HERMONEN 

Rokin blogi - huoltaja vailla vertaa


Takaisin edelliselle sivulle