Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

30.9.2010 - Minä ja porilainen salibandy 2

 
30.9.2010 - Minä ja porilainen salibandy 2

Moikka taas kaikki mun blogini ystävät. Joudun pyyttämään anteeksi antamistani vääristä tiedoista, millai oon tullut salibandyyn huoltajaksi.

Se tapahtui seuraavasti, että sen aikainen Luvian kunnanjohtajan poika Petri Nikmo, mikä myös tunnetaan takatukkana ja yksi Suomen parhaista salinbandy pakeistani mun urani aikana. Voisin peräti väittää, että olis vielläkin vahvistus Porin liiga joukkoeeseen, jos kerkeis treenamaan kaikilta maanviljely kiireiltään.

Hän asui meidän naapurissa Luvialla. Petri oli sanonut Jari Vaahteralle, että hän tietäis yhden kaverin mikä voisi tulla heille huoltajaksi sabandyyn. Sen jälkeen Jari tuli multa kysymään, että voisin lähteä huoltamaan ja sittenkin hän oli viellä Cafe Anttonissa kysynyt Petri Nikmolta, että kannataako minut ottaa huoltamaan heitä. Takatukka oli sanonut, että kyllä kannattaa.

Ja sen jälkeen varmaan kaikki porilaiset ensin salibandy väki, että olisivat paljon menettänyt jollen minä olisi ollut mukana. Samaa mieltä ovat nykyään varmaan kaikki pesäpallo väet minkä mukana kierrän.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN 
ROI HERMONEN 

ps. pyydän nöyrrimmästi anteeksi tätä unohdusta

Rokin blogi - huoltaja vailla vertaa


Takaisin edelliselle sivulle