Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

5.12.2010 - Salibandyn MM kisat

 
5.12.2010 - Salibandyn MM kisat

Morotus taas kaikki mun blogini ystävät. Tällä kertaa on aiheen salibandyn mm-kisat, mitkä pelataan seuraavan viikon aikana Helsingin Hartwall Areena ja Vantaan Energia Areenalla. Näissä kisoissa on kaksi suurta eli SUOMI JA RUOTSI ja sitten tulevat Sveitsi ja Tsekki.

Mutta nyt siihen asiaan minkä takia nämä ovat mielenkiintoisimmat kuin ennen mun mielstäni sillä siellähän nähdään porilaiselle salibandy ystäville paljon tuttuja kasvoja. Ainakin Viron joukkueessa. Toinen on viime vuonna FBT Porin maalivahti Jarkko Saastamoinen ja sitten silloin, kun SBS Pori oli voimissaan Martin "hämeen hidas "Sivakov.

Sitten nähdään esim. Tsekkien joukkueessa kolme Suomen liigasta, Josban maalivahti David Rytyc ja Kooveen pelaaja ja sitten Nokian KrP:n pelaaja. Ja sitten kaiken kruunuksi Kanadan maajoukkue, missä on monta suomalaista. Salibandyvalmentaja tietämystä Seppo Pulkkinen valmentaa. Hän on Jyväskylän Happeen valmentaja liigassa ja sitten kakkosvalmentajana on Pasi Kotilainen sama seura. Sitten joukkueenhuollosta vastaa tällä hetkellä Suomen paras salibandy huoltaja Kari Kallioinen. Hän työnskentelee normaalisti SSV:n riveissä. Fysioterapeuttina on saman seuran Sanna Räsänen. Ja näiden lisäksi viellä Risto Parikka ja toinen Parikka minkä etunimeä nyt en muista. Nämä kaverit edustavat Trackersia salibandyliigassa. Lisäksi joukkueessa pelaa vielä Lauri Hannelius.

Eli paljon mielenkiintoisaa katsomista muidenkin joukkueiden osalta ja sitten kaikkien kruunuksi: Meille kaikille porilaisen salibandyväelle tuttu mies. Latvian peräsimessä  vuoden 2002 SBS Porin valmentajana ollut IIRO PARVIAINEN. Ja hänen apunaan Krister, en muista nyt sukunimeä mutta valmentaa SSV:tä liigassa. Latvian pelaajista pelaa yksi - kolme pelaaja tällä hetkellä Loviisan Tor:n joukkueessa Suomen liigassa. Ja lopuksi millai kisoissa käy, uskon itse henkilökohtaisesti että Suomi voittaa toisen kullan peräkkäin kaatamalla Ruotsin  6 - 4  loppuottelussa.
 
Ystävällisin terveisin
ROI" ROKI" HERMONEN

JA HYVÄÄ ITSENÄISYYS PÄIVÄN ODOTUSTA KAIKKILLE


Takaisin edelliselle sivulle