Selesmaat avasivat kisat voitokkaasti

Miesten SM-kilpailut alkoivat tänään Kuortaneella. Porin NMKY:n Aki ja Sami Selesmaa voittivat ottelunsa ja jatkavat turnausta huomenna.

Porilaisnyrkkeilijät kehissä

Porin NMKY:n nyrkkeilijät Kati Collander 57kg, Heidi Katajamäki 63kg ja Riku Laine C-juniori 81kg ottelivat Turussa lauantaina 24.2.

Kati Collanderille voitto

Kati Collander voitti 54 kg sarjassa venäläisen Anastasia Makarovan tuomariäänin 4-1.

Porilaiset nyrkkeilijät Oulussa TUL turnauksessa

Lauantaina alkoi Oulussa nyrkkeilyn TUL turnaus, jossa mukana myös porilaisia nyrkkeilijöitä.

Naisnyrkkeilyn MM-kilpailut New Delhi, Intia

Naisnyrkkeilyn MM-kilpailut iskettiin tänä vuonna New Delhissa Intiassa.

Aki Selesmaalle tappio Tammer turnauksen finaalissa

Tammer turnauksen finaaliin asti edennyt Aki Selesmaa kohtasi päätösottelussa voittajansa.

Kati Collander pronssille Venus Box Cupissa

Viikonloppuna Tanskassa järjestetyssä Venus Boxin Cupissa Kati Collander sijoittui sarjassaan (54 kg) pronssille.

Aki Selesmaa jatkaa Tammer-turnauksessa

Aki Selesmaa aloitti tänään urakkansa Tammer-turnauksessa tanskalaista Torben Kelleriä vastaan.

Nyrkkeilyn kv-turnaus Tanskan Billundissa

Porilainen Kati Collander on voittanut ensimmäisen ottelunsa Tanskan Billundissa pidettävässä kv-turnauksessa.

Sami Selesmaalle tappio Tammer-turnauksessa

Torstaina alkaneessa Tammer-turnauksessa porilaisiskijöistä tulessa oli Sami Selesmaa.

Nyrkkeilyuutisia

Turussa oli lauantaina 14.10. nyrkkeily ottelut. Porilaisista mukana oli Kati Collander, joka otteli sarjassa 57kg ja Riku Laine 13-vuotta C-juniori sarjassa 75kg.

Sami Selesmaa 75kg koki tappion Viron Alelsaner Rubjukille tuomariäänin 3-0.

Aki Selesmaa 69kg ja Sami Selesmaa 75kg on valittu edustajiksi Suomi-Viro maaotteluun.

Porilaiset voittoisia Scandic Boxing nyrkkeilyillassa

Selesmaan veljekset ja Kati Collander voittivat vastustajansa perjantain nyrkkeilyillassa. (päivitetty 18.9.2006 klo 23.50)

Kuulumisia EM-nyrkkeilyistä

Naisten nyrkkeilyn EM-kisat otellaan kuluvalla viikolla Puolassa.

Kati Collanderin tie nousi pystyyn EM-kehässä

Porin NMKY:n Kati Collander koki tappion EM-kehässä.

Kati Collander valittiin EM-kilpailuihin

Kati Collander on valittu edustamaan Suomea nyrkkeilyn EM-kilpailuihin.

Jensen voitti niukasti Collanderin

Kati Collanderin matka Witch Boxing Cup turnauksessa Unkarissa katkesi semifinaaleihin. Porilaisen lopullinen sijoitus oli kolmas.