Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille jatkosopimuksia

 

Ässille jatkosopimuksia


Aki Juusela ja Atte Tolvanen jatkavat, Jaakko Rosendahl on ensi kauden maalivahtivalmentaja

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Aki Juuselan kanssa. Juusela on pelannut tällä kaudella SM-liigassa 15 ottelua tehoin 3+2 =5. Nuorten SM-liigan runkosarjassa syntyi 32 ottelussa 53 tehopistettä (32+21) ja pudotuspeleissä on tähän mennessä kertynyt kolmessa ottelussa tehot 5+0 =5.

- Juusela on ollut koko kauden A-nuorten kärkipelaajia, mutta hän vakuutti myös edustusjoukkueessa, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Maalivahti Atte Tolvanen jatkaa puolestaan kaksivuotisella sopimuksella Patapaidassa. Täksi kaudeksi Poriin siirtynyt Tolvanen on pelannut kuluvan kauden Nuorten SM-liigassa, jossa hänen torjuntaprosenttinsa oli runkosarjassa liigan paras. Tolvanen taistelee tiukasti paikasta alle 18-vuotiaiden MM-kisajoukkueessa.

- Tolvanen ei saanut Pääkaupunkiseudulla kykyjänsä vastaavaa näyttöpaikkaa, mutta täällä hän nousi jo B-ikäisenä A-nuorten vastuunkantajaksi.

- Sekä Juusela että Tolvanen ovat erittäin lupaavia pelaajia ja olemme erittäin tyytyväisiä, että molemmat halusivat jatkaa täällä. Tavoitteenamme on tehdä molemmista huippupelaajia, Toivola jatkoi.

Tolvasta tällä kaudella valmentanut Jaakko Rosendahl on edustusjoukkueen seuraava maalivahtivalmentaja. Ässät on tehnyt Rosendahlin kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Aiemmin Rosendahl on toiminut maalivahtivalmentaja mm. Ässien B-nuorten joukkueessa, jonka kanssa hän voitti SM-pronssia vuonna 2010.

- Ensi kauden joukkueessa on kolme nuorta ja kehittyvää maalivahtia. Töitä lähdetään tekemään, jotta heitä saadaan kehitettyä entisestään. Tällä hetkellä keskittyminen on täysin A-nuorten pudotuspeleissä, mutta aikanaan hommat aloitetaan suurella innolla ja kovalla asenteella, Jaakko Rosendahl kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AkiJuusela

Aki Juusela

28.6.1991 Rauma
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää