Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Leo-Pekka Tähti ja Ässät yhteistyöhön

 

Leo-Pekka Tähti ja Ässät yhteistyöhön


Porin Ässät tsemppaa Leo-Pekkaa

Porin Ässien vankkumaton kannattaja Leo-Pekka Tähti nähdään aina kuin mahdollista Ässien kotikatsomossa ja siksikin oli selvää, että Ässien koko joukkue kannustaa vuorostaan Leo-Pekkaa. Konkreettisesti Leo-Pekan kannustamiseen pääsee mukaan kaikki satakuntalaiset ja muut suomalaiset. Urheilijayhdistys on luonut tavan tukea urheilijoita helpolla tavalla. Tue Urheilijaa - projektin (www.tueurheilijaa.fi) kautta saa itselleen näyttävän mitalin, jonka Moneta on tuottanut Suomen 1952 Olympialaisten 60-vuotisjuhlan kunniaksi. Mitali maksaa 19,90 ? ja maksu menee lyhentämättömänä urheilijalle.

Keräys Leo-Pekka Tähden tueksi ja  4. Paralympiakullan hankkimiseksi sai tunnuksekseen Sata satakuntalaista johon tavoitteeseen Porin Ässät kannustaa kaikkia suomalaisia maakunnasta riippumatta. 

"Satakunta satakuntalaista" - Leo-Pekka  4. Paralympiakultaan

Leo-Pekka Tähti on matkalla kolmansiin Paralympialaisiinsa Lontooseen 29.8. - 9.9. tavoitteena 4. kultamitali ja siis kolmissa kisoissa peräkkäin kultaa. En-nen Paralympialaisia on kuitenkin edessä EM-kisat 22. - 27.6. ja sieltäkin Leo-Pekka lähtee hakemaan kultaa 100 m kelauksessa.

Tavoitteet ovat vaatineet erityisen kovan harjoituskauden ja myös runsaasti kil-pailumatkoja kovien kilpailujen hakemiseksi. Leo-Pekka Tähti on erittäin tyytyväinen harjoitteluunsa ja on luottavainen niin EM-kisojen kuin Paralympialaistenkin suhteen. Takana on jo ME:kin, mutta lievässä myötätuulessa.

"Tällä historialla ei voi kuvitellakaan tavoittelevansa kuin kultaa, kun arvokisoihin lähtee", painottaa Tähti. Tästä tekee poikkeuksen Leo-Pekalle ylipitkämatka eli 400m, joka on ohjelmassa tällä kertaa - normaalin 200m sijaan. Tästä muutoksesta Leo-Pekka Tähti ei innostu: "En oikein ymmärrä mikä tässä on taustalla, koska 200 metrillä on ollut suurin osanottajamäärä. Seuraaviin kisoihin on luvattu palauttaa 200m, joten nyt mennään näillä ja sille ei voi mitään. Omat mahdollisuudet 400 metrillä ovat finaalissa, mutta toki lähden tavoittelemaan mitalia siitäkin", päättää Leo-Pekka.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää