Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voitto tai kuolema, osa VI

 
Voitto tai kuolema, osa VI

Ässien pitkä ja vaihtelevasti sujunut SM-liigakausi 2008-09 on viimeistä rutistusta vaille paketissa. Enää kelpaavat ainoastaan voitot. Tappio huomenna tai lauantaina tietää lähtöä Mestikseen. Tilanne on vaikea, mutta edelleen SM-liigapaikka on omissa käsissä.

Eilen Ässien valmistautuminen otteluun epäonistui täysin. Ajassa 2.19 taululla vilkkui tylyt 0-2 lukemat. Huomenna ei vastaavanlaiseen starttiin ole enää yksinkertaisesti varaa. Etenkin kun Ässät ei ole kertaakaan noussut 0-2/2-0 tappiotilanteesta voittoon tällä kaudella. Huomenna ottelun alun on pakko onnistua. Sport tulee alussa kovaa päälle, ehkä jopa kovempaa, kuin kertaakaan tämän sarjan aikana, joten pää on pidettävä kylmänä ja vastustajat maalinedustalla kurissa.

Tähän asti vapautuneesti, intensiivisesti sekä kovalla asenteella jokaiseen peliin rynnistänyt Sport on uudenlaisessa tilanteessa; Kaikkien aikojen juhlat odottavat Vaasassa. Täysi kotihalli odottaa viimeistä voittoa ja samppakaljat ovat jäissä kopin lähettyvillä. Kokenut päävalmentaja Juhani Tamminen tekee varmasti kaikkensa, että sama nöyryys pysyy joukkueessa. Miten Tami onnistuu? On turha väittää, että Sportilla ei olisi tässä tilanteessa, kun se olisi voitolla SM-liigassa mitään hävittävää. Mikäli Sportin pelaajien mailat tärisevät, kuten eilen kolmannessa erässä, niin koko ottelusarja on jälleen kertaalleen pyörähtänyt ympäri.

Ässien kokoonpano on vielä huomiselle auki. On todennäköistä, että ketään eilen sivussa ollutta ei saada takaisin, mutta ennenkin ratkaisuhetkillä ollaan ihmeparantumisia nähty. Myös Sportilla on omat murheensa loukkaantumisten kanssa, kun ainakin Kim Nabb, Tuomas Immonen, Juha Salmu sekä Timo Pahkala ovat kärsineet erinäisistä vammoista.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää